16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οπαδική βία στα Ιωάννινα: Ελεύθεροι υπό όρους μετά την απολογία δύο συλληφθέντες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για το άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στα Ιωάννινα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 30χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες ενώ ο 29χρονος τραυματίας, πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δολοφόνοι…» – Προπηλάκισαν τους συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή στα Γιάννενα

Οι δύο συλληφθέντες που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Επίσης, όταν η ομάδα τους παίζει αγώνα στο στάδιο των Ιωαννίνων, θα πρέπει να βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αύριο Μ. Τρίτη απολογούνται άλλοι τέσσερις από τους συλληφθέντες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Σοβαρή η κατάσταση του ενός τραυματία

Και τα τέσσερα θύματα της επίθεσης είναι ηλικίας μέχρι 30 ετών. Διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάσταση του ενός τραυματία, κρίνεται σοβαρή. Οι άλλοι δύο νοσηλεύονται αλλά είναι εκτός κινδύνου ενώ το τέταρτο άτομο πήρε εξιτήριο.

Η συμπλοκή σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε δρόμο των Σεισμοπλήκτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr