30.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Πανελλήνιου Αυτοδιοικητικού Δικτύου “SDG 17 GREECE” που συμμετείχαν χορευτικοί σύλλογοι από πολλούς δήμους.

Μια ξεχωριστή ημέρα με αρώματα παράδοσης παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθές στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όπου χορευτές από πολλούς δήμους έδωσαν τον καλύτερό τους χορευτικό εαυτό και μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους. Στους 14 συλλόγους που συμμετείχαν απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του κάθε συλλόγου καθώς και μετάλλιο σε κάθε χοροδιδάσκαλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Δήμαρχος της πόλης μας Μάριος Ψυχάλης, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Μπακάλης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αυτοδιοικητικού Δικτύου “SDG 17 GREECE” Μαρίνα Σταυράκη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Μπελεχρής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Φασουλά, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιάννης Μέγας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική βραδιά με την διεξαγωγή του 1ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης. Δεκάδες χορευτές από διαφορετικούς δήμους και εκατοντάδες κάτοικοι δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές για την υπέροχη αυτή οργάνωση, με την υπόσχεση να ξανά γίνουν τέτοιες μοναδικές βραδιές στον δήμο μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr