26.2 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης κατά Γεωργιάδη: Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους

Eπίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης, παραθέτοντας ένα βίντεο.

 «Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη “μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης” το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

   «Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι. Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι “τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί”», υπογραμμίζει, σχολιάζοντας πως «η αλαζονεία του “41%” είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα».

   «Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δεν θα το πουλήσουν για “μόνο 20 ευρώ” όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business.

   Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται “κάφροι” και “ανθρωπάκια”», αναφέρει και καταλήγει:

   «Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr