21.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δ. Πεντέλης: Ν. Κοσμοπούλου – «Ευχαριστούμε για την τιμή και την εμπιστοσύνη!»

Με μια λιτή ανάρτηση στο Facebook το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου η νέα δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την επέλεξαν και δεσμεύτηκε ότι θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη τους.
Αναλυτικά, η Ν. Κοσμοπούλου ανέφερε:
«Ευχαριστούμε για την τιμή και την εμπιστοσύνη! Θα σας την ανταποδίδουμε κάθε ημέρα, πιστοί στο πρόγραμμα και τις αξίες μας! Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!»

Δ. Κεχαγιά: «Ελπίζω η νέα δήμαρχος να βρει λιγότερες δυσκολίες, από όσες εμείς αντιμετωπίσαμε»

Από την πλευρά της, η απερχόμενη Δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά, συνεχάρη τη νέα δημοτική Αρχή, με δήλωσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Δήμητρα Κεχαγιά.

Αναλυτικά, η κ. Κεχαγιά ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μάς ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές και κυρίως τους συνεργάτες μου για τον αγώνα που έδωσαν, τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη Κυριακή.
Συγχαίρω τη νέα δήμαρχο και της εύχομαι επιτυχία στο έργο της. Ελπίζω να βρει λιγότερες δυσκολίες, από όσες εμείς αντιμετωπίσαμε.
Επί τέσσερα χρόνια δώσαμε ένα αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Πεντέλης. Δουλέψαμε σκληρά για να πάμε την πόλη μας μπροστά. Και παρά τις δυσκολίες το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό.
Προσπαθήσαμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να μη διχάσουμε την πόλη. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.
Η θέση μας είναι στην πρώτη γραμμή. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα και στις γειτονιές, δίπλα στους πολίτες, ώστε τα Μελίσσια, η Νέα Πεντέλη, η Πεντέλη να μην οπισθοχωρήσουν και να πάνε μπροστά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr