17.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

«Δεν είχα γάλα να το ταΐσω» – Συγκλονίζει η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στην Ξάνθη

Τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το λίγων ωρών βρέφος της αποκάλυψε μία μητέρα στην Ξάνθη, όταν οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Ειδικότερα, ένας άνδρας εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε νοσοκομείο της Ξάνθης, λέγοντας ότι βρήκε ένα βρέφος εγκαταλελειμμένο στον δρόμο. Όμως, οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, κατάλαβαν άμεσα ότι κάτι άλλο συνέβαινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξάνθη: Μυστήριο με βρέφος – Άνδρας είπε ότι το βρήκε εγκαταλελειμμένο

Αφότου το μωρό εξετάστηκε και βρέθηκε καλά στην υγεία του, η μητέρα εμφανίστηκε σήμερα στο τμήμα Αβδήρων και αποκάλυψε την αλήθεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, η 27χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της με, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα» φέρεται να είπε η νεαρή.

Η μητέρα τηλεφώνησε στον αδερφό της και του είπε ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι στις 00.30- σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του- τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιά τους.

Οι αστυνομικοί άκουσαν με πολύ προσοχή όσα του περιέγραψε η 27χρονη και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη.

Ωστόσο με συνδρομή αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ξάνθης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr