Η θεατρική παράσταση «Ο επιμένων…νικά!» ανεβαίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στις 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ», από την ομάδα Re-live Playback

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στις 20:30, σας περιμένουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» για την πρωτοποριακή θεατρική παράσταση «Ο επιμένων…νικά!», την οποία ανεβάζει η ομάδα Re-live Playback.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο επιμένων…νικά!», στόχος της οποίας είναι η έναρξη μιας συζήτησης με το κοινό για τη σημασία της επιτυχίας και της νίκης. Σύμφωνα με την παράσταση ο καθένας μας θέτει διαφορετικούς στόχους στη ζωή του, που μοιάζουν μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, αλλά τι έχει μεγαλύτερη σημασία τελικά, η νίκη ή η προσπάθεια που καταβάλει ο καθένας για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

Το θεατρικό δρώμενο θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας του Playback, το οποίο είναι ένα είδος διαδραστικού αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, στο οποίο δεν υπάρχει συγκεκριμένο σενάριο και σκηνοθεσία. Το ίδιο το  κοινό, αφηγούμενο τις ιστορίες, τα βιώματα και τους προβληματισμούς του, διαμορφώνει το «σενάριο» της παράστασης.

Στην παράσταση ο συντονιστής έχει ρόλο διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του κοινού και των ηθοποιών, οι οποίοι μαζί με τους μουσικούς αυτοσχεδιάζουν τις ιστορίες που ακούν, μέσα από συγκεκριμένες θεατρικές τεχνικές του Playback.

Τη θεατρική ομάδα απαρτίζουν οι ηθοποιοί, Γιώργος Αγοργιανίτης, Εύη Βασιλάκη, Ολυμπία Βασιλείου, Δημήτρης Γιαννής, Στρατής Μαυρίκος, Γιώργος Κόττας, Ράνια Σταρά, Θωμάς Στυλιάρας και Μαρία Χατζηβασιλείου, η μουσικός Κυριακή Γιακουμή, ενώ ο συντονισμός θα γίνει από την Δέσποινα Τσελίκα.

Προηγούμενο άρθροΤουρισμός: «Ποινική ρήτρα» σε εργαζόμενους, να πληρώσουν 5.000 ευρώ εάν παραιτηθούν
Επόμενο άρθροΤέμπη: Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα πήραν τρία στελέχη του ΟΣΕ