19.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δ. Ηρακλείου Αττικής: Περισσότερα έργα σε σχολεία στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα

Ακόμα περισσότερα έργα σε σχολεία της πόλης μέσα στις διακοπές του Πάσχα από τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής

Τις δεκαπενθήμερες διακοπές των σχολείων για την περίοδο του Πάσχα εκμεταλλεύτηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων της πόλης, όπως άλλωστε κάνει η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου με κάθε ευκαιρία (Χριστούγεννα, Πάσχα και πολύ πιο έντονα το καλοκαίρι). Μεταξύ των παρεμβάσεων καθαρισμοί και  διαμορφώσεις για την επανεκκίνηση των μαθημάτων αλλά και επικεντρωμένα έργα αναβάθμισης σε σχολεία που το είχαν ανάγκη.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία παρεμβάσεων ξεχωρίζουν: η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο 2ο Νηπιαγωγείο, η ανακαίνιση των χώρων τουαλέτας στο 3ο Δημοτικό, η ανακαίνιση του εσωτερικού δαπέδου στο 1ο Νηπιαγωγείο, η επισκευή του γηπέδου μπάσκετ, του στηθαίου και η τοποθέτηση καινούργιων κλιματιστικών στο 5ο Γυμνάσιο, η κατασκευή δομημένης καλωδίωσης για σύνδεση στο internet στην αίθουσα πληροφορικής του 1ου Γυμνασίου κ.α.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο  6ο Γυμνάσιο,  το 3ο Δημοτικό, το 13ο Δημοτικό και το 6ο Δημοτικό, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκαν στο 9ο Νηπιαγωγείο.

Όλο αυτό το διάστημα, οι πρόεδροι των δύο Σχολικών Επιτροπών, Πρωτοβάθμιας, Κώστας Μανωλάκης, και Δευτεροβάθμιας, Πάνος Σπηλιόπουλος, επέβλεπαν τις εργασίες και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τις ανάγκες όλων των σχολικών κτιρίων.

«Η αναβάθμιση των σχολείων της πόλης είναι η προτεραιότητά μας. Με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης ενός καλύτερου σχολικού περιβάλλον για τα παιδιά μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr