Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα λόγω της μαθητικής παρέλασης. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Επίσης, λόγω της παρέλασης, στη Γραμμή 6 Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», τερματικός σταθμός είναι η στάση «Λ. Βουλιαγμένης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου – Ποια οχήματα δεν θα κυκλοφορούν στις εθνικές οδούς

Στάση εργασίας στο Μετρό από τις 21:00

Να θυμίσουμε ότι χωρίς Μετρό θα μείνει η Αθήνα σήμερα το βράδυ από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, λόγω της προειδοποιητικής στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αττικής (ΣΕΛΜΑ).

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που λιμνάζουν, δυσχεραίνουν την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), την εξυπηρέτηση του 1,5 εκατ. επιβατών καθημερινά και κάνουν τους εργαζόμενους να δίνουν καθημερινά άνισο αγώνα με τις αντιξοότητες.

Τα θέματα που θέτει το ΣΕΛΜΑ είναι:

–Έλλειψη οδηγών, τεχνικών, σταθμαρχών και εξειδικευμένου σιδηροδρομικού προσωπικού.

– Έλλειψη συρμών και ανταλλακτικών των τρένων και των σιδηροδρομικών υποδομών.

– Μη τήρηση των συμφωνηθέντων.

– Επικαιροποίηση και αναθεώρηση διαδικασιών, για εργασίες σε συρμούς και για εργασίες στο δίκτυο, με μόνιμο τακτικό προσωπικό της ΣΤΑΣΥ, χωρίς τα επαγγελματικά ρίσκα που επιβάλουν οι εργολάβοι για αύξηση των κερδών τους.

Προηγούμενο άρθροHΠΑ: Εντολή JPMorgan, Citi και BofA να μην «κυνηγούν» τους πελάτες των «πιεσμένων» τραπεζών
Επόμενο άρθροΠαράδοση απορριμματοφόρων και καφέ κάδων συλλογής βιοαποβλήτων από τον Γ. Πατούλη στον Δ. Αγ. Βαρβάρας (βίντεο, φώτο)