19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ξάνθη: Τον εκτέλεσε με πέντε σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Δροσερό στην Ξάνθη, καθώς ένας 36χρονος σκότωσε έναν 46χρονο με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο δράστης παρουσιάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/03) στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και ομολόγησε πως πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε τον 46χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο ανήλικες σκότωσαν τη 12χρονη Luise – Το βίντεο στο TikTok και το άγριο bullying

Μαζί συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια.

Ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο που «άδειασε» στο θύμα με 5-6 σφαίρες.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε.

Είχε ανεβάσει βίντεο στο TikTok

Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία μάλιστα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Πηγή: xanthinea.gr/tiktok

Ο 36χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Η διαφωνία με τον 46χρονο φαίνεται σύμφωνα με το empros.gr, να προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 36χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του 46χρονου.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι όταν συνελήφθη στα τέλη Ιανουαρίου λόγω των ναρκωτικών και των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του η τοξικολογική είχε βγει «καθαρή».

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr