Νέα ανακοίνωση μετά την καρατόμηση του Κωνσταντίνου Σκούμα από την αρχηγία της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μητσοτάκης – Θεοδωρικάκος να απαντήσουν για τις καταγγελίες Σκούμα και για τη Greek Mafia», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλαγές με το «καλημέρα» στην ΕΛ.ΑΣ μετά την καρατόμηση Σκούμα

«Τα ερωτήματα για τους κ. Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκου από τις καταγγελίες του αποπεμφθέντος Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκούμα είναι πολύ συγκεκριμένα και όσο και να σωπαίνουν θα αναγκαστούν να απαντήσουν», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ερωτήματα

«Ποια είναι τα κέντρα εξουσίας που παρεμβαίνουν στην Αστυνομία; Τι σχέση έχουν με τις αποκαλύψεις για εμπλοκή της Greek Mafia στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ; Ποιες είναι οι αδιαφανείς και αντισυνταγματικές ενέργειες που καταγγέλλει; Θα συναινέσει η ΝΔ στην άμεση κλήση του κ. Σκούμα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να δοθούν απαντήσεις;

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιολογία πως απέπεμψαν τον κ. Σκούμα γιατί κάποιοι «δεν έκαναν όπως πρέπει το καθήκον τους ενάντια στη διαφθορά» είναι τουλάχιστον γελοία, αφού οι Μητσοτάκης – Θεοδωρικάκος τον έκαναν αρχηγό και του ανανέωσαν μάλιστα τη θητεία πριν ένα μήνα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα ανακοίνωσή του.

Προηγούμενο άρθροΑστυνομία: Αλλαγές με το «καλημέρα» μετά την απομάκρυνση Σκούμα
Επόμενο άρθροΞάνθη: Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok o 36χρονος μετά την εκτέλεση του συγχωριανού του