23.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τέμπη: Επισήμως νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης – Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Ταυτοποιήθηκε η σορός του ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης, επιβεβαιώθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διαδρομή του μοιραίου τρένου μέχρι τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη

Ο νεαρός ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους μέχρι σήμερα, που συγκαταλέχθηκε στη μακάβρια λίστα με τους 57 νεκρούς, καθώς η σορός του ταυτοποιήθηκε μέσω της διαδικασίας DNA.

Τα τραγικά νέα έκανε γνωστά μέσω Facebook η ομάδα του:

«Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδάνη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας. Οι στιγμές είναι τραγικές για όλους μας. Τα λόγια δύσκολα μπορούν να βγουν… Καλό παράδεισο Ιορδάνη. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου».

Λίγο αργότερα, με νεότερη ανάρτησή του, ο ΑΟ Υπάτου αποχαιρέτησε τον 22χρονο, γράφοντας: «Καλό ταξίδι Ιορδανη μας στη γειτονιά των αγγέλων!».

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα

Ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου του DNA η σορός της 42χρονης μητέρας, Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα, από τον Τύρναβο, που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο νεκροτομείο της Λάρισας όπου οι δικοί της άνθρωποι περίμεναν να μάθουν τα νεότερα για την άτυχη 42χρονη, που θεωρείτο μέχρι σήμερα αγνοούμενη.

Η κηδεία της 42χρονης Βάγιας, που αφήνει πίσω το σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά, τους γονείς της, συγγενείς και φίλους, αναμένεται να γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr