20.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Δ. Αγίας Παρασκευής: Όχι στα ναρκωτικά! Όχι στις εξαρτήσεις! (φώτο)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, στο 2ο και 3ο Λύκειο της πόλης

Μέσα από μια εξαιρετικά δομημένη παρουσίαση, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, κ. Ιωάννης Καρυδάκος, είχε την ευκαιρία να «μιλήσει» στους έφηβους μαθητές στη… γλώσσα τους και να τους παρουσιάσει χωρίς περιστροφές τους κινδύνους που διατρέχουν  από την εξάρτηση των ναρκωτικών ουσιών.   

school drugs800

Η Δημοτική Αρχή έχει επιδείξει από την αρχή της θητείας της τις ευαισθησίες αλλά και τις ανησυχίες της αναφορικά με τα παιδιά της πόλης μας, με τον ίδιο τον Δήμαρχο να έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία πως η  προστασία των παιδιών μας αποτελεί απόλυτη ύψιστη προτεραιότητα όλων μας.

Μέσα από τη συζήτηση αλλά και από φωτογραφικό υλικό  παρουσιάστηκαν στα παιδιά απλά και κατανοητά οι καταστροφικές  συνέπειες της χρήσης ουσιών και της εξάρτησης από αυτές, με τα ίδια τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στην όλη εκδήλωση, δείχνοντας και εκείνα από τη μεριά τους, τους φόβους τους, τις ανησυχίες τους, τις απορίες τους.

Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν μόνο η αρχή, καθώς στο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες και σε άλλα σχολεία, καθώς η Δημοτική Αρχή της πόλης μας θεωρεί πως η ενημέρωση και η γνώση μπορούν να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας για τα παιδιά.

school drugs801

Στις δύο σημερινές εκδηλώσεις το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Ζορμπάς,  ο Πρόεδρος της ΣΕΔΕ Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα εκπαίδευσης Στέφανος Καπέλλας, η Αντιπρόεδρος της ΣΕΔΕ Γιαννα Αναστασιάδου και η  παιδαγωγός και υπεύθυνη γραμματείας της ΣΕΔΕ Σοφιάννα Σαμπάνη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Δούκα Δέσποινα και τον κύριο Κατερινάκη Θεόδωρο, Διευθυντές του 2ου και του 3ου Λυκείου αντίστοιχα, για την  για την άψογη συνεργασία τους.

school drugs802

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr