Νέα επιδείνωση του καιρού στον Βόλο και το Πήλιο με έντονη χιονόπτωση τόσο στα πεδινά όσο και στα ορεινά και με το χιόνι να πέφτει ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας (φωτογραφία, επάνω, από magnesianews.gr).

Ολοένα και πιο έντονη η χιονόπτωση

Η χιονόπτωση άρχισε λίγο μετά τις 22.30 χθες Τρίτη και όσο περνά η ώρα γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με αποτέλεσμα να καλυφθούν αυτοκίνητα, κτίρια και πάρκα και η χιονόστρωση να φτάνει και πάλι ως τη θάλασσα.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και σ’ όλο το Πήλιο με αποτέλεσμα να έχουν καλυφθεί με χιόνι και οι δρόμοι των βορείων προαστίων του Βόλου και τα αυτοκίνητα που κινούνται να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη θα γίνεται επιχείρηση αποχιονισμού του οδικού δικτύου προς το Πήλιο σ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και ρίψεις αλατιού, ώστε να μπορέσουν οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.

Κλειστές και οι δικαστικές υπηρεσίες στον Βόλο

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων, όπως και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη σ’ όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και στους δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθου με αποφάσεις των δημάρχων.

Στον Βόλο δεν θα λειτουργήσουν και θα είναι κλειστές την Τετάρτη όλες οι δικαστικές υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Σωτηρία στην ψήφο κατά βούληση ψάχνει ο ΔΗΣΥ – Τα στελέχη «μαυρίζουν» την αποστασία
Επόμενο άρθροΧιόνια στην Αττική – Πού το έστρωσε