24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Δ. Μοσχάτου – Ταύρου: Με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και τους Quilombo αρχίζει το καρναβάλι στις 4/2

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 η έναρξη με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και την μπάντα κρουστών Quilombo

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλωσορίζει το τριώδιο και κηρύσσει την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεών του με την καθιερωμένη πλέον μίνι παρέλαση από το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo!

Το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 12.00 το μεσημέρι, με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου και τέρμα την Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως), η μπάντα κρουστών και οι συμμετέχοντες στο Κυνήγι του Χαμένου θησαυρού θα «ξεσηκώσουν» τη Λεωφόρο Μακρυγιάννη με τους ήχους, το χορό και το κέφι τους!

Την ίδια στιγμή τα πληρώματα του καρναβαλιού, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, όπου 5.000 καρναβαλιστές από το Μοσχάτο, από τον Ταύρο, αλλά και από άλλες περιοχές της Αθήνας, με ευφάνταστα θέματα, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «ο Δήμος μας έχει αρχίσει ήδη να κινείται σε ρυθμούς αποκριάς, αφού δύο χρόνια μετά την τελευταία καρναβαλική παρέλαση και τους περιορισμούς που μας επέβαλε η πανδημία, η διάθεση για συμμετοχή και ψυχαγωγία είναι ιδιαίτερα μεγάλη!

Τα σχολεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του Δήμου μας, τα καταστήματα και οι σχολές χορού, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, οι έμποροι και οι επαγγελματίες, όσοι αποτελούν τη δύναμη αυτού του καρναβαλιού, βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αλλά και για όλα τα πολιτιστικά δρώμενα και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μοσχάτο και στον Ταύρο! Καλή αποκριά να έχουμε!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr