11.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βορίδη, Γεωργιάδη και Πατούλη βράβευσαν οι πωλητές λαϊκών αγορών

Τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη  τίμησε σήμερα σε εκδήλωση κοπής της πίτας η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) για τη συνολική προσφορά τους στον κλάδο των λαϊκών αγορών.

Οι κ.κ. Γεωργιάδης, Βορίδης και Πατούλης εξήραν από την πλευρά τους τη στάση των επαγγελματιών πωλητών για την υπευθυνότητα τους καθώς και την αποτελεσματικότητα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με σύστημα «φουλ επίθεση» και το βλέμμα στις κάλπες

Ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως η πραγματική χρησιμότητα των λαϊκών αγορών στην εφοδιαστική αλυσίδα είναι παντελώς αδιαμφισβήτητη,  είναι κομβική.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών καθώς κατάφεραν κάτω από δύσκολες συγκυρίες όπως η πανδημία να στηρίξουν έμπρακτα την ελληνική κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που είχαν την δυνατότητα με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, η υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Π. Μαρινάκης, η διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού Σ. Κυπραίου, κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr