23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Χανιά: Νέα ζωή αναζητά ο «Χάτσικο» που παρέμενε δίπλα στο νεκρό αφεντικό του

Την ώρα που ο Χάτσικο αναζητά νέα ζωή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους δράστες του εγκλήματος.

Τον λένε Σνούπι και στεκόταν φύλακας στην πόρτα του σπιτιού που έμεναν μαζί, ο σκύλος του 53χρονου που βρέθηκε νεκρός και φιμωμένος στα Χανιά.

Θυμίζοντας τον περίφημο Χάτσικο, ο σκυλάκος είχε συγκινήσει τους πάντες με την παραμονή του έξω από το διαμέρισμα για πολλές ώρες μετά το έγκλημα.

Νέα ζωή για τον χάτσικο της Κρήτης

Δέκα και πλέον μέρες μετά, ο «χάτσικο» αναζητά νέα στέγη. Προς το παρόν φιλοξενείται από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων», ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο Σνούπι είναι πλέον έτοιμος για να βρει την νέα  του οικογένεια.

Πού βρίσκονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους δράστες του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι έμπειροι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Χανίων, φαίνεται πως, κομμάτι – κομμάτι συμπληρώνουν το παζλ της αποτρόπαιης δολοφονίας η οποία συνέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην οδό Σμύρνης στο κέντρο της πόλης των Χανίων, με θύμα τον 53χρονο Χρήστο.

Ο Χρήστος είχε βρεθεί νεκρός και πεσμένος στο πάτωμα του μικρού ισόγειου διαμερίσματος στο οποίο διέμενε το βράδυ της Κυριακής ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 53χρονος είχε δεθεί και χτυπηθεί βάναυσα στο πρόσωπο πριν οι δράστες του κλείσουν τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Ήταν γνωστός στην περιοχή για τον εθισμό του σε τοξικές ουσίες και για τις σχέσεις του με τοξικομανείς, αλλά οι γείτονες ανέφεραν πως ήταν ήσυχος, ευγενικός και είχε σε γενικές γραμμές καλές σχέσεις με όλους στην γειτονιά.

Αναμένονται εξελίξεις;

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα το πρωί της Δευτέρας (16/1) το έκαναν στην κυριολεξία φύλλο και φτερό για να συλλέξουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με μαρτυρία, από το διαμέρισμα έλειπε ο φορητός υπολογιστής του 53χρονου, τον οποίο πιθανόν να πήραν μαζί τους οι δράστες του εγκλήματος, αλλά από την στιγμή που συνέβη συμπλοκή πριν την δολοφονία, θεωρείται δύσκολο να μην άφησαν κάποια «ίχνη» όπως πιθανόν οργανική ύλη η οποία να μπορεί να αξιοποιηθεί με την μέθοδο ανάλυσης DNA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr