20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σίγουρος ότι θα καταρρεύσει το κατηγορητήριο» δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

Ξεκινάει σήμερα, Τετάρτη, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ αυτή την στιγμή απολογείται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, έκανε σήμερα το πρωί, δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως πρόκειται για μία εμβληματική δίκη, είναι σίγουρος όπως λέει ότι «θα καταρρεύσει το κατηγορητήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από καταπέλτης εις βάρος της Πισπιρίγκου… «πυρηνικό όπλο» υπέρ της

Πυρά κατά Σπηλιωπούλου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρεται έντονα στην ειδική σύμβουλο, κυρία Σπηλιοπούλου, ζητώντας να επιτρέψει την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, για την εξέλιξη και την διαφάνεια της υπόθεσης.

«Το τονίζω για άλλη μία φορά για να το κλείσω το θέμα. Όσες επιθέσεις και να γίνονται εναντίον μου δεν πρόκειται να μην κάνω το καθήκον μου και να βοηθήσω την κατηγορούμενη. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που απαντά σε όλα. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν άσχετοι άνθρωποι, άσχετοι επειδή δεν γνωρίζουν τον ποινικό κώδικα. Θα πρέπει να προσέχουν αυτά που λένε γιατί αντικείμενο της έρευνας είναι μία ανθρώπινη ζωή, αλλά και η προσωπική ελευθερία της κατηγορούμενης».

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη. Είμαι σίγουρος ότι θα καταρρεύσει το κατηγορητήριο. Το σημαντικότερο είναι όλοι να καταλάβουν ότι η ελευθερία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Ο κρατούμενος στις φυλακές πεθαίνει κάθε μέρα», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr