20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Οι ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου κατά την  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την Κυριακή, 1η Ιανουαρίου 2023, έπειτα από Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Ειρηναίου Βασιλακόπουλου, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος, στην αίθουσα «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου.

Στον πρωτοχρονιάτικο χαιρετισμό του, εξέφρασε τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά, ευχόμενος να προσφέρει Υγεία, Ειρήνη και Ευτυχία σ’ όλους τους δημότες του Ασπρόπυργου. Τόνισε πως, τόσο ο ίδιος ως Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του, εδώ και τόσα χρόνια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας και ότι και αυτή τη χρονιά,  θα συνεχίσουν να δίνουν μάχη για να φτάσουν τον Ασπρόπυργο ψηλότερα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής της Ν.Δ., κ. Ευάγγελος Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παντελής Σαββίδης, Μιχαήλ Ψωμιάδης, Αντώνιος Καραμπούλας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Νέζης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, κ. Γεώργιος Φίλης, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θεμιστοκλής Τσίγκος, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ασπρόπυργος Μπροστά», κ. Αλέξανδρος Μυλωνάς  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Ευάγγελος Μουζάκας και Αλέξανδρος Τσίγκος, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ασπρόπυργος Αναγέννηση Τώρα», κ. Αγησίλαος Τσίγκος, ο Γενικός Γραμματέας, Ευστάθιος Ρεστέμης, ο  Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής και το μέλος του Δ.Σ. του «Attica Tv», κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης. Παράλληλα, το παρόν έδωσαν υπάλληλοι του Δήμου, εκπρόσωποι από τοπικούς συλλόγους και δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr