24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Όμιλο Φοινικαίων στον Περιφερειάρχη Αττικής (βίντεο)

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες, τους οποίους θεωρούμε αδέρφια μας. Παραμένουμε ενεργά στο πλευρό τους»

Τα Πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά κάλαντα έψαλλαν στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη μέλη και παιδιά του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Φοινικέων, συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του Ομίλου Μ. Γιώτη.

Στη συνέχεια χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και αντάλλαξαν συμβολικά δώρα και ευχές με την Περιφερειάρχη για μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Πατούλης τους καλωσόρισε στα γραφεία της Περιφέρειας και τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους, επισημαίνοντας ότι έφεραν ένα πολύ ζεστό  γιορτινό κλίμα, όπως αρμόζει στην εορταστική περίοδο που διανύουμε.

«Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες, τους οποίους θεωρούμε αδέρφια μας και τους έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας.  Αυτή τη στενή και εποικοδομητική σχέση που έχουμε θα τη δυναμώσουμε προκειμένου να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους αλλά και στην επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα έρθουμε σύντομα να επισκεφθούμε τα μέρη σας, όπως άλλωστε κάναμε και στο παρελθόν, διατηρώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τη φιλοξενία που μας προσφέρατε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Φοινικαίων M. Γιώτη ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξή του στους Βορειοηπειρώτες, δωρίζοντάς του ένα συμβολικό δώρο. Παρόντες ήταν επίσης ο  Γενικός Αρχηγός κ.Αλέξανδρος Πάντος και εκπρόσωποι των πολιτιστικών της αδελφότητας Αγ. Δημητρίου Χάλιου, οι οποίοι προσέφεραν στον Περιφερειάρχη τοπικά  εδέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr