18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Περιφ. Κρήτης: «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» φτάνουν απόψε στο ΠΑΓΝΗ

Έξι «Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες, με φωτάκια στις στολές τους, συνοδευόμενοι από τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, θα κατέβουν απόψε με σχοινιά από όροφο σε όροφο εξωτερικά των κλινικών του 3ου κτηρίου στο ΠΑΓΝΗ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νοσοκομείο.

Η «επιχείρηση κατάβασης» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, στις έξι το απόγευμα στον προαύλιο χώρο όπισθεν της Κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων Κρήτης, στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα βρίσκονται φωταγωγημένα και πυροσβεστικά οχήματα, διαθέσιμα για να τα επισκεφθούν τα παιδιά.

Η δράση διοργανώνεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» που για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα.

Μετά την εντυπωσιακή κατάβαση, Αγιοβασίληδες συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 7 ης Υ.Πε Κρήτης Παπαβασιλείου Νεκτάριο, τον Διοικητή του ΠαΓΝΗ Χαλκιαδάκη Γιώργο, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης, Πύραρχο Σεληνιωτάκη Μιχαήλ, τον Διοικητή της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Καλογιαννάκη Σταύρο, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Σταυρακάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω Βασίλη Ανδρεαδάκη θα μοιράσουν τα δώρα τους στα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων του ΠαΓΝΗ. Θα ανταλλάξουν μαζί τους ευχές, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα προσφέρουν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας, χωρίς προσκεκλημένους, με θεατές-ακροατές σε απόσταση, από τα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Αντίστοιχη εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος και στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, την Πέμπτη στις έξι το απόγευμα για τα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr