Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο θέατρο, με πρεμιέρα του έργου «Η Συνάντηση» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού», ο κόσμος γέμισε την αίθουσα, προκειμένου να δει την εν λόγω παράσταση, ωστόσο έξω από το θέατρο υπήρξε συγκεντρωμένος κόσμος που αποδοκίμασε τον ηθοποιό, ο οποίος καταγγέλθηκε από τη Ζέτα Δούκα για κακοποιητική συμπεριφορά.

  • Διαβάστε επίσης: Η πρώτη απάντηση του Κιμούλη μετά τις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά

Με πανό και συνθήματα για το ελληνικό #Μetoo περίπου 20 άτομα εξέφρασαν με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Μάλιστα, πέταξαν και χαρτιά τα οποία έγραφαν «Το εισιτήριο είναι συνενοχή, καμία στήριξη στον κακοποιητή».

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη

«Επειδή έρχομαι στη Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια, ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω δει τέτοια ζεστή αντιμετώπιση από το κοινό κι αυτό είναι φυσικό να με χαροποιεί. Με τα χρόνια, χάνεις πολλά πράγματα. Κάτι από αυτά είναι και το άγχος» είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης στο Πρωινό.

«Δυστυχώς δεν το λέω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, γιατί η αγωνία και το τρακ είναι δημιουργικά. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα γιατί είναι αυτό που μας γοητεύει στον άλλο. Ότι είναι διαφορετικός. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι θέλουν τους απέναντί τους να τους κάνουν ίδιους, ξεχνώντας ότι έτσι μπορεί να χαθεί η γοητεία» συμπλήρωσε.

Προηγούμενο άρθροΝέα αστυνομική επιχείρηση στη δυτική Αττική σε περιοχές όπου διαμένουν Ρομά
Επόμενο άρθροΝΔ: Εποχές Χρυσής Αυγής όσα έγιναν σε βάρος της Φωτεινής Πιπιλή από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ