19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Νομική πληροφόρηση για εργασία και ασφάλεια δίνουν ο Δ. Κερατσινίου-Δραπετσώνας και η ΓΣΕΕ – Τετάρτη 30/11

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στα χρόνια της δημοσιονομικής κρίσης, ευνόησαν την εφαρμογή νομοθετικών μέτρων ιδιαίτερα βλαπτικών για τον κόσμο της εργασίας.

Οι επώδυνες μεταβολές σε κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα περιόρισαν την κοινωνική προστασία και δημιούργησαν γενικευμένη περιθωριοποίηση και εργασιακή ανασφάλεια σε μεγάλα τμήματα του εργατικού δυναμικού.

 Στο πλαίσιο αυτό το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώνουν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Mέγαρο Κερατσινίου (Ελ. Βενιζέλου, 200), εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  1. «Το ισχύον κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα»
  2. «Η βία και η παρενόχληση στην εργασία»

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων». Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι Νομικοί  Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων που αφορούν τις θεματικές ενότητες των εισηγήσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας:

Τηλέφωνο: +30 2132074600

E-mail: epikoinonia@keratsini.gr

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου, 200

Ο Δήμος θα συμμετέχει στο δίκτυο Υπηρεσιών Πληρόφορησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr