18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέα ασφαλής και καλαίσθητη εσωτερική περίφραξη στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων

Ένα νέο, όμορφο και ασφαλή προαύλιο χώρο δημιούργησε για τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.

Με πρωτοβουλία του, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης που περιελάμβαναν την κατασκευή νέου εσωτερικού, περιμετρικού φράχτη με γαλβανιζέ δοκούς και κάγκελα τύπου deck σε όλο το προαύλιο. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός όμορφου και ζωντανού χώρου, τον οποίο τα παιδιά χαίρονται και απολαμβάνουν.

Επίσης, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Διευθύντριας του σχολείου, για προμήθεια και 2ου ψυγείου, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα , εξαιτίας της αύξησης του αριθμού των μαθητών στο ολοήμερο σχολείο.

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε:

«Οφείλουμε να παρέχουμε στους μαθητές και τους δασκάλους τους τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, ώστε να επιτελούν απερίσπαστοι το έργο τους. Πρέπει να λειτουργούν σε όμορφους, περιποιημένους και καθαρούς χώρους και να έχουν ότι απαιτείται για να γίνεται αυτό το έργο ευκολότερο και πιο δημιουργικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού που αποδεικνύει με πράξεις ότι δίνει απόλυτη προτεραιότητα στα θέματα Παιδείας, καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων για την άριστη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε δυναμικά προς όφελος των παιδιών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr