22.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλος: Νταής χτυπά τη σύζυγό του δημοσίως και ακόμη δύο γυναίκες που σπεύδουν να τη βοηθήσουν

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 47 ετών προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του δυο γυναίκες.

Συγκεκριμένα, μια 65χρονη και μια 41χρονη – μητέρα και κόρη – κατήγγειλαν ότι ο 47χρονος τις χτύπησε προκαλώντας τους εκδορές και μώλωπες, ενώ βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης εντός του κεντρικού λιμένα Βόλου, γιατί έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα του την οποία έδερνε.

Διαβάστε επίσης – Τρόμος για 31χρονη: Ο εν διαστάσει σύζυγος έσπασε την πόρτα του σπιτιού της και των πρώην πεθερικών του

Χτυπούσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί

Ειδικότερα, ο άνδρας καυγάδιζε άγρια με τη σύζυγό του εντός ΙΧ αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο εντός του πάρκινγκ του λιμανιού Βόλου, ενώ στη συνέχεια φέρεται να τη χτύπησε, μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού τους.

Οι δύο γυναίκες 41 και 65 ετών (μητέρα και κόρη) αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού πλησίασαν για να βοηθήσουν την ανυπεράσπιστη σύζυγο και τότε ο 47χρονος δεν δίστασε να χτυπήσει και αυτές.

Μάνα και κόρη μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για εξέταση και παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δράστη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Ο 47χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της απλής σωματικής βλάβης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr