24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Σεπόλια: Με την Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα της 12χρονης

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα τη Δευτέρα με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης κρατείται στην ίδια πτέρυγα με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 37χρονη αρνείται κατηγορηματικά τη διακεκριμένη μαστροπεία που της αποδίδεται.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έκριναν την προσωρινή κράτηση της 37χρονης ήταν, μεταξύ άλλων, τα τέσσερα επίμαχα εμβάσματα με ποσά των 20 και 25 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό της καθώς και ένα μήνυμα της 12χρονης προς τον 53χρονο παιδεραστή.

Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα στο κινητό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας, αλλά με οικογενειακά θέματα.

  • Διαβάστε επίσης: Η παρενόχληση Μίχου σε νεαρή υπάλληλό του – Έστειλε φωτογραφίες της σε φίλους του

Θα προαυλίζεται με την Πισπιρίγκου

Η μητέρα του παιδιού παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, αναμένοντας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός της να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους.

Μέχρι τότε, με απόφαση της διοίκησης των φυλακών, θα προαυλίζεται μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Η μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, κρατείται σε διπλανό κελί από αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου και πλέον, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί από την επόμενη Δευτέρα, να περνά κοινό χρόνο με την 33χρονη συγκρατούμενή της στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

Κοινό σημείο των δύο γυναικών, το γεγονός, όπως επισημαίνουν πηγές των φυλακών στο MEGA, ότι παρά τη βαρύτητα των αδικημάτων που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος των παιδιών τους, παραμένουν εξαιρετικά ψύχραιμες και δηλώνουν αθώες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr