17.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης στην Ευρυτανία τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Κυριακή στη Λίμνη των Κρεμαστών θα βουτήξουν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, για να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα σε βάθος 90 μέτρων που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη 48χρονη.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίας τεχνολογίας διασωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού έχει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένου ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων, ενώ έχει ακτίνα δράσης έως και 400 μέτρα από τον χειριστή του.

  • Διαβάστε επίσης: Δραματική επιχείρηση αναζήτησης της 48χρονης – Το σημείωμα που προκαλεί ερωτηματικά

«Να προσέχετε το παιδί»

Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.

Όπως μετέδωσε το Star η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε, επίσης, «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr