20.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Βίντεο: Της είπαν να καλύψει στο στήθος της σε εστιατόριο επειδή ήταν πολύ προκλητική

Μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε φορέσει ένα «αριστοκρατικό» ρούχο φέρεται να κατέληξε να της πουν να καλυφθεί, αφού παραβίαζε τον ενδυματολογικό κώδικα σε ένα πολυτελές εστιατόριο.

H χρήστης του TikTok @slayraslaye ανέβασε το κλιπ των 7 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται αναστατωμένη επειδή της είπαν να καλύψει το μπούστο της.

«Όταν σου επιβάλλεται dresscoded σε ένα πολυτελές εστιατόριο», έγραψε στο βίντεο – που μοιράστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Αυγούστου του 2021.

  • Διαβάστε επίσης: Καμήλες θαυμάστριες του Κωνσταντίνου Αργυρού χορεύουν με τα τραγούδια του

Στο βίντεο η ίδια φαίνεται να κάλυψε μάλιστα το μπούστο της με ένα κασκόλ γύρω από τους ώμους της, το οποίο προφανώς είχε δανειστεί από το εστιατόριο.

«Ναι, αυτό το κασκόλ ανήκει στο εστιατόριο», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ, ενώ η ίδια έδωσε στους ακολούθους της μια γρήγορη ματιά στο ντύσιμό της, όπου φαίνεται να φορά ένα crop top πράσινου χρώματος.

Πάντως η χρήστης παρά το γεγονός πως εν έτει 2021 της είπαν να καλύψει το ντύσιμό της επειδή το θεώρησαν προκλητικό και ουσιαστικά την προέτρεψαν να καλυφθεί με κασκόλ, επέλεξε να παραμείνει στο μαγαζί και να μην αποχωρήσει, δεχόμενη αυτή την ντοπιαστική και απαράδεκτη συμπεριφορά του προσωπικού του εστιατορίου.

Δείτε το βίντεο

@slayraslaye Yes this scarf belongs to the restaurant… i didn’t know these were the vibes #SummerMashup #fypシ ♬ original sound – pippa and beatrice &lt3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr