24.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Σύλληψη 39χρονου στη Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες ότι είναι συνεργός του Παλαιοκώστα

Στη σύλληψη ενός 39χρονου άνδρα και της 34χρονης φίλης στην Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 39χρονος είναι συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Όπλα και ναρκωτικά

Στην περιοχή Διαβατών συγκεκριμένα αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και κατά τη διάρκεια επιτόπιας έρευνας στο όχημα βρέθηκαν ένα πιστόλι και ναρκωτικά χάπια.

  • Διαβάστε επίσης «Γέφυρα» με 200 ποινικούς και τον Βασίλη Παλαιοκώστα
  • Διαβάστε επίσης Βασίλης Παλαιοκώστας – O πιο most wanted Έλληνας εδώ και 14 χρόνια με την αμύθητη περιουσία – 16 ληστείες, απαγωγές και εκατομμύρια ευρώ

Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι όπου εντοπίστηκε ένα πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ και χρηματικό ποσό περίπου 5.000 ευρώ. Ο 39χρονος, μαζί με την 34χρονη, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή καθώς κατηγορούνται για οπλοκατοχή, σε βαθμό κακουργήματος, για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών, σε βαθμό πλημμελήματος.

Είχε βοηθήσει στην απόδραση

Πηγή ανέφερε στο GRTimes ότι ο 39χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα. Κατά την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε βοηθήσει τον καταζητούμενο βαρυποινίτη να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr