24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ευρυτανία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 48χρονη που αγνοείται – Αναφορές ότι βρέθηκε σημείωμα στο αυτοκίνητό της

Άφαντη παραμένει η 48χρονη γυναίκα που αγνοείται στην Ευρυτανία, με τις έρευνες να μην έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η εξαφανισμένη γυναίκα ζούσε και εργαζόταν στο Καρπενήσι. Την εξαφάνιση της 48χρονης δήλωσε τηλεφωνικώς στην Αστυνομία μία φίλη της.

  • Διαβάστε επίσης: Εξαφανίστηκε 15χρονη στη Νέα Σμύρνη

Η ίδια ισχυρίστηκε στην Αστυνομία πως η 48χρονη είχε εκφράσει την επιθυμία της να βάλει τέλος στη ζωή της μέσω των social media.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η αγνοούμενη, είχε καταγγείλει τον άνδρα της για ενδοοικογειακή βία.

Πού βρέθηκε το αυτοκίνητό της

Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε στη Γέφυρα Τατάρνας την Πέμπτη (22/9), μέσα εντοπίστηκε το κινητό της τηλέφωνο, ενώ υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες ότι μέσα υπήρχε και κάποιο σημείωμα, με βάση το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Το όχημα παραλήφθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής από χθες που ειδοποιήθηκε, είναι μεγάλη, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς.

Ήδη από χθες συμμετέχουν στις έρευνες στελέχη της 7ης ΕΜΑΚ, από τη Λαμία, όπου με βάρκα κινούνται στη τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών, ψάχνοντας, ενώ στις έρευνες χθες συμμετείχαν και μέλη από τον ορειβατικό σύλλογο Αγράφων.

Σήμερα καθοδόν βρίσκονται και στελέχη της 8ης ΕΜΑΚ, όπου με drone θα συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας καθώς και 5μελης ομάδα δυτών της 1ης ΕΜΑΚ.

Όπως ανέφεραν στελέχη της Πυροσβεστικής, το έργο τους δυσκολεύεται καθώς αν και η λίμνη είναι τεχνητή, υπάρχουν ρεύματα, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, εάν έπεσε η γυναίκα, μπορεί να παρασύρθηκε και παράλληλα το βάθος φτάνει τα 80 μέτρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr