Με μία αυστηρή ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής καταδικάζει το «απαράδεκτο», όπως το χαρακτηρίζει, συμβάν με οδηγό και συνοδηγό σχολικού λεωφορείου που… ξέχασαν κλειδωμένο επί ώρες μικρό μαθητή στο όχημα.

Το περιστατικό καταγράφηκε στον Ασπρόπυργο, με το παιδί να ξεχνιέται μέσα σε σχολικό και δεν αναζητήθηκε από κανέναν όταν το σχολικό πέρασε από το σπίτι του.

Μόνο όταν πέρασαν ώρες και δεν είχε γυρίσει, οι γονείς του έστειλαν ένα θείο του να το ψάξει. Πήγε στο σχολείο ρωτώντας, και τελικά βρήκαν το παιδί να κοιμάται ξεχασμένο μέσα στο σχολικό!

Συνελήφθησαν ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού.

Στην ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει:

“Η Περιφέρεια Αττικής μεταφέρει καθημερινά με ασφάλεια πάνω από 29.000 μαθητές σε όλο το Λεκανοπέδιο, εκτελώντας 1.500 δρομολόγια με μισθωμένα λεωφορεία. 

Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό, όπου οδηγός και συνοδός σχολικού λεωφορείου στην περιοχή του Ασπροπύργου άφησαν κλειδωμένο επί ώρες έναν μικρό μαθητή εντός του λεωφορείου, μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση. 

Πέραν της αυτονόητης ποινικής διαχείρισης της υπόθεσης, που είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης, η Περιφέρεια Αττικής δεν θα δείξει την παραμικρή ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα και απαράδεκτες συμπεριφορές.

Με την ασφάλεια των παιδιών εμείς δεν παίζουμε”. 

Προηγούμενο άρθροΤαμείο Ανάκαμψης: Νέα ημερομηνία για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών
Επόμενο άρθροΧανιά: Συνελήφθη 53χρονη -Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και τον τραυμάτισε με μαχαίρι