22.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ο ΟΤ στη ΔΕΘ – Σπανός (ΔΕΗ): Καινοτόμος λύση ο «myEnergyCoach»

Συνέντευξη του γενικού διευθυντή της ΔΕΗ, Άγγελου Σπανού, στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Καινοτόμες λύσεις και παρεμβάσεις έχει εισαγάγει η ΔΕΗ, περνώντας σε νέο ανώτερο επίπεδο με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Μία από αυτές, τον «myEnergyCoach», παρουσίασε στον δημοσιογράφο των Νέων και του ot.gr, Χρήστο Κολώνα, ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Προϊόντων της ΔΕΗ, Άγγελος Σπανός.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό εργαλείο που βοηθάει τους καταναλωτές να κατανοήσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και να υιοθετήσουν συνήθειες εξοικονόμησης και βιωσιμότητας που θα ωφελήσουν τόσο στη μείωση της ενεργειακής δαπάνης.

Με τη βοήθεια του ψηφιακού βοηθού, όπως εξήγησε ο κ. Σπανός, ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί για το πώς θα μειώσει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που πληρώνει. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα της ΔΕΗ, ή απλώς η είσοδος στο dei.gr.

Όπως εξήγησε ο κ. Σπανός, δίνοντας ένα παράδειγμα για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο «myEnergyCoach», κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι το εξής: Όταν για παράδειγμα έχει κάποιος τον φορτιστή στην πρίζα, ακόμα κι αν δεν φορτίζει το κινητό τηλέφωνο, αυτός «τραβάει» ρεύμα με αποτέλεσμα να ανεβάζει τον λογαριασμό.

Το ίδιο ισχύει και για άλλες παρόμοιες συσκευές. Τέτοιου είδους χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να προσφέρει ο ψηφιακός βοηθός «myEnergyCoach» της ΔΕΗ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του γενικού της διευθυντή της ΔΕΗ στον ΟΤ Εδω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr