18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ελικόπτερο: Ετσι διαμελίστηκε ο 22χρονος Βρετανός

Αποκαλύψεις για το πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος Βρετανός, κάνει το in.

«Οι τέσσερις νεαροί Βρετανοί επιβάτες αποβιβάσθηκαν κανονικά από το ελικόπτερο Bell-407 στο αεροδρόμιο στα Σπάτα με την συνοδεία ατόμου –ασφαλείας επειδή ακόμη ήταν σε λειτουργία οι έλικες.

Κάτι που φέρεται να προβλέπεται από τα έγγραφα της ιδιοκτήτριας εταιρείας που έχει εγκρίνει κι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Αν οι έλικες είχαν σταματήσει δεν θα απαιτείτο, με βάση τους κανονισμούς, η παρουσία συνοδού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο

Κι οι τέσσερις κατευθύνθηκαν προς χώρο του αεροδρομίου όπου θα φιλοξενούντο για λίγη ώρα μέχρι ν αναχωρήσει η πτήση τους με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Ξαφνικά ο 22χρονος λίγο πριν φτάσει στο κατώφλι της πύλης άλλαξε αδικαιολόγητα πορεία και άρχισε να επιστρέφει προς την πλευρά του ελικοπτέρου, ενώ τον ακολουθούσε υπάλληλος που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει κι ο οποίος φέρεται να έλεγε στο ασύρματο ότι «θα τον σταματούσε με μία γροθιά».

Αποπροσανατολισμένος

Λίγο πριν τον φτάσει όμως ο νεαρός Βρετανός, δυστυχώς κατέπεσε στο στροφείο του ελικοπτέρου και διαμελίσθηκε. Δόθηκε η εικόνα ότι μιλούσε στο κινητό και φαινόταν απολύτως αποπροσανατολισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr