14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: Γιώργος Πατούλης: Δύσκολη η κατάσταση στην Πεντέλη

Μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη, εν μέσω ισχυρών ανέμων, που προκαλούν ανησυχία για την πορεία των δύο πύρινων μετώπων στην περιοχή.

Μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη, εν μέσω ισχυρών ανέμων, που προκαλούν ανησυχία για την πορεία των δύο πύρινων μετώπων στην περιοχή.

Ήδη δόθηκε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους στο Ντράφι, με προορισμό την Παλλήνη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έκανε λόγο για μια δύσκολη κατάσταση.

«Δίνεται μια μεγάλη μάχη. Είναι μια μεγάλη φωτιά με ισχυρό άνεμο και με δυσκολία τα εναέρια μέσα μπορούν να συνδράμουν. Στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις επίγειων μέσων».

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, «στην κατάσβεση συμμετέχουν και υδροφόρα οχήματα της περιφέρειας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν καταστάσεις που είναι απρόβλεπτες».

Όπως τόνισε ο κ. Πατούλης, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αιτήματα μεταφοράς κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, με την περιφέρεια ωστόσο να έχει διαθέσει πέντε λεωφορεία για οποιαδήποτε χρήση.

«Βρισκόμαστε σε καλή συνεργασία με τους κάτοικους. Όλοι να είναι σε ετοιμότητα. Είμαστε εδώ και ό,τι μας ζητηθεί θα το κάνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr