16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Νέο βραβείο και διάκριση για το Περιβάλλον απέσπασε ο Δήμος Ιλίου (βίντεο)

Ένα νέο βραβείο για το Περιβάλλον και τον τιμητικό τίτλο του «Πρεσβευτή Βιώσιμης Ανάπτυξης» έλαβε ο Δήμος Ιλίου στον ετήσιο θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, BRAVO Sustainability Dialogue & Awards 2022.

Ο Δήμος Ιλίου απέσπασε βραβείο στον πυλώνα Bravo Environment για το Αστικό Δασάκι (urban forest), που έχει δημιουργηθεί στη συμβολή των οδών Ήρας και Ναυσικάς, ενώ τιμήθηκε επιπλέον με τον τίτλο του «Πρεσβευτή Βιώσιμης Ανάπτυξης» για τις συνολικές πρωτοβουλίες του.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, σημειώνοντας:

«Το νέο βραβείο που προστέθηκε στη μακρά συλλογή μας αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη αναγνώριση των πρωτοβουλιών που λαμβάνουμε διαχρονικά, με στόχο την αισθητική και κλιματική αναβάθμιση των περιοχών του Δήμου, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική ευημερία και την καινοτομία. Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια, για την οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αιρετούς συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου για τις ακούραστες προσπάθειές τους και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε με σχέδιο και όραμα, έχοντας ως επίκεντρο τον Άνθρωπο και την ποιότητα ζωής του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr