18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Κοροναϊός: Ζαλίζει ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων – Πόσο χώρο θα δώσουμε στο 6ο κύμα;

Με τις ημερήσιες μολύνσεις από κοροναϊό να ξεπερνούν τις 25.000 και τα ενεργά κρούσματα να υπολογίζονται στις 200.000, το έκτο κύμα της πανδημίας εξαπλώνεται ταχύτατα αλλά με τον ίδιο ρυθμό που προέβλεψαν οι επιστήμονες όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του.

Καύσιμο

Η τουριστική κινητικότητα φαίνεται να λειτουργεί όπως το «καύσιμο» για τις υποπαραλλαγές BA.4 και ΒΑ.5, που σαρώνουν εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε επίσης: Πανδημία κοροναϊού: Το καλοκαίρι της αγωνίας στην Ευρώπη… και όχι μόνο

«Δεν έχουμε αύξηση σε νοσηλείες εντατικής θεραπείας και δεν αναμένουμε μεγάλη αύξηση. Σε όλα τα προηγούμενα κύματα η αύξηση στις ΜΕΘ ακολούθησε κάπου 14 μέρες μετά την αύξηση των κρουσμάτων. Είμαστε κοντά στον ένα μήνα και δεν έχουμε δει ακόμα αύξηση στις νοσηλείες στις ΜΕΘ» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούσης.

Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός: Έχουμε χάσει το μέτρημα με τα πανδημικά κύματα – «Κουρασμένα» τα συστήματα Υγείας, λένε ειδικοί

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, βρίσκει τη χώρα αντιμέτωπη με μία εξελισσόμενη πανδημική έξαρση με χαρακτηριστικά ήπιας επίπτωσης στην υγεία των νοσούντων αλλά και διαχειρίσιμης πίεσης στα νοσοκομεία.

Εκτίναξη

Ομως το τοπίο είναι θολό καθώς: Εκτίναξη παρουσιάζει το ιικό φορτίο στα λύματα σε μια σειρά από περιοχές της χώρας.

Αποτελεί την αναπόφευκτη συνέπεια μιας ακόμη οδυνηρής έκπληξης από αυτές που ανά εξάμηνο μας έχει συνηθίσει ο κοροναϊός.

«Δηλαδή, ένα τροποποιημένο, επιδημιολογικά διαφορετικό στέλεχος, την Ο5. Η  παραλλαγή αυτή εκτός του ότι είναι η μεταδοτικότερη έως τώρα, επιδεικνύει μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαφυγή όχι μόνο από την ανοσία προηγούμενων νοσήσεων αλλά και από αυτήν των εμβολίων ή και του συνδυασμού εμβολίων και νόσησης. Δεν εκπλήσσει συνεπώς καθόλου ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνονται.

Σύμφωνα με το δικό μας εργαστήριο (Παρατηρητήριο Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας), όλες οι περιφερειακές ενότητες της χώρας αυτήν τη στιγμή, είναι με δείκτη μεταδοτικότητας πάνω από 1.2. Προφανώς και αναμένονται πολλά κρούσματα ακόμη και αν οι αριθμοί που ανακοινώνονται υποεκτιμώνται».

Στο +91% αυξήθηκε το ιικό φορτίο στα λύματα της Αττικής και της Λάρισας ενώ στο +148 έφτασε στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν είναι τυχαίο πως ήδη από τις αρχές του Ιουνίου, πανδημικό «SOS» εξέπεμψαν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί, όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος. Εκτοτε, τα περισσότερα κρούσματα συνεχίζουν να καταγράφονται σε περιοχές με τουριστικές ροές, όπως η Αττική, τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου και η Κρήτη.

18-24

Ενα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του έκτου κύματος είναι πως αυτό… οδηγείται κυρίως από τους νεότερους, δεδομένου ότι τις τρεις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια συνεχόμενη αύξηση κρουσμάτων στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών.

Υπό τα δεδομένα αυτά, ο καθηγητής Δημήτρης Παρασκευής τονίζει  πως «η αύξηση ειδικά σε παραθεριστικές περιοχές είναι λιγότερο ανησυχητική λόγω του ότι τα νησιά είναι εν μέρει γεωγραφικά απομονωμένα και λόγω της νεαρής ηλικίας των τουριστών».

Δεν έχει λήξει

Επιστήμονες τονίζουν πως η πρόσφατη έξαρση υπενθυμίζει ότι η πανδημία δεν έχει λήξει. Καλούν τον κόσμο να κάνουν χρήση των μέτρων προστασίας, αξιολογώντας τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση, επενδύοντας συνεπακόλουθα στην ατομική ευθύνη. Τζανάκης: Τέλη Σεπτέμβρη μπορεί να έχουμε νέα παραλλαγή του κοροναϊού – Δεν αποκλείω στοχευμένα μέτρα

Ωστόσο, παρά την έκρηξη κρουσμάτων (συμπεριλαμβανομένων των επαναλοιμώξεων), ειδικοί επιστήμονες εμφανίζονται  φειδωλοί ως προς την ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων.

Οδυνηρή έκπληξη

Η νέα επιδείνωση των δεικτών που καταγράφουν την ένταση της πανδημίας, αποτελεί την αναπόφευκτη συνέπεια μιας ακόμη οδυνηρής έκπληξης από αυτές που ανά εξάμηνο μας έχει συνηθίσει ο κοροναϊός, όπως θα σημειώσει στα ΝΕΑ ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.

Δηλαδή, ένα τροποποιημένο, επιδημιολογικά διαφορετικό στέλεχος, την Ο5. Η  παραλλαγή αυτή εκτός του ότι είναι η μεταδοτικότερη έως τώρα, επιδεικνύει μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαφυγή όχι μόνο από την ανοσία προηγούμενων νοσήσεων αλλά και από αυτήν των εμβολίων ή και του συνδυασμού εμβολίων και νόσησης.

Αναμένονται

Δεν εκπλήσσει συνεπώς καθόλου ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνονται. Σύμφωνα με το δικό μας εργαστήριο (Παρατηρητήριο Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας), όλες οι περιφερειακές ενότητες της χώρας αυτήν τη στιγμή, είναι με δείκτη μεταδοτικότητας πάνω από 1.2. Προφανώς και αναμένονται πολλά κρούσματα ακόμη και αν οι αριθμοί που ανακοινώνονται υποεκτιμώνται Οι διακοπές του κοροναϊού

Ολοι βλέπουν την ορμή του έκτου κύματος, και ανησυχητικά περιστατικά που αφομοιώνονται από την κοινωνία, τρομάζουν τους γιατρούς.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, χτύπησε το καμπανάκι, «βλέποντας τις νοσηλείες παιδιών με κοροναϊό στα παιδιατρικά νοσοκομεία», οι οποίες παρουσιάζουν ανησυχητική αύξηση, την ώρα μάλιστα που στη χώρα σημειώνεται έκρηξη κρουσμάτων.

Νούμερα ανησυχητικά

Είπε ότι σήμερα νοσηλεύονται πολύ περισσότερα παιδιά από τον χειμώνα που ήταν ανοικτά τα σχολεία. «Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα μέτρα προστασίας που τώρα καταργήθηκαν (αποστάσεις, μάσκες, ιχνηλάτηση)».

Επικαλούμενος τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας:

32 παιδιά στο Αγίας Σοφίας στις 59 κλίνες που διαθέτουν

8 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού στις 20 κλίνες που διαθέτουν

13 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης στις 30 κλίνες που διαθέτουν

7 παιδιά στο Καραμανδάνειο στις 8 κλίνες που διαθέτουν

60 παιδιά

Δηλαδή στο σύνολο σήμερα στα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 60 παιδιά. «Αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον χειμώνα με ανοικτά σχολεία», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και στη συνέχεια επισημαίνει σχετικό παράδειγμα:

Το νέο πανδημικό κύμα αναμένεται να κλιμακωθεί τις επόμενες εβδομάδες και κατά ορισμένους ειδικούς θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, εν μέσω αυξημένης τουριστικής κίνησης και άρσης των μέτρων.

Συστάσεις ισχυρές

Μοιραία οι αρχές σε διάφορες χώρες απευθύνουν ξανά ισχυρές συστάσεις για τη χρήση μάσκας σε μέρη όπου επικρατεί συνωστισμός, ιδίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς, χωρίς όμως υποχρεωτικότητα ή την επαναφορά -προσώρας τουλάχιστον- περιοριστικών μέτρων.

Παράλληλα με τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά της COVID-19 εν τω μεταξύ εντείνονται και οι προσπάθειες για αλλαγή του σχεδιασμού των ενισχυτικών δόσεων, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις νέες κυρίαρχες υποπαραλλαγές BA.4 και ΒΑ.5. Κοροναϊός: 9.360 νέα κρούσματα, 23 θάνατοι και 102 διασωληνωμένοι

Όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), οι παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές ήδη συμφώνησαν σε βασικές αρχές για την ενημέρωση των εμβολίων για τον κοροναϊό.

Ενθάρρυναν τη χρήση των υφιστάμενων εγκεκριμένων σκευασμάτων, που συνεχίζουν να παρέχουν προστασία έναντι σοβαρής νόσησης και θανάτου, όπως τονίζεται στο κείμενο.

Ωστόσο, επισημαίνεται, «η συνεχής εξέλιξη του SARS-CoV-2 μειώνει την προστασία που αυτά προσφέρουν έναντι λοιμώξεων και ήπιων ασθενειών».

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πώς μία ηλικιωμένη ξέφυγε από τα δίχτυα κυκλώματος – «Αστυνομικός» της ζητούσε 180.000 ευρώ

05/07/2022 23:27

Ουκρανία: Η ιστορία ενός επιζώντα – Γλίτωσε παριστάνοντας τον νεκρό

05/07/2022 23:26

Ναρκωτικά: Κατάσχεση δύο κιλών κοκαΐνης με λογότυπο τον αριθμό «23»

05/07/2022 23:22

Μια νέα γενιά Αφρικανών σχεδιαστών ταράσσει τη μόδα

05/07/2022 23:20

Ποτσετίνο: «Μοιραστήκαμε μερικές υπέροχες στιγμές»

05/07/2022 23:20

Sports Illustrated: «Πιο κοντά από ποτέ στο NBA ο Βεζένκοφ»

05/07/2022 23:18

Βρετανία: Τρίζει η καρέκλα του Τζόνσον – Για πόσο καιρό θα επιβιώνει μετά τη μαζική αμφισβήτηση των Τόριδων

05/07/2022 23:11

Survivor: Πρόταση – έκπληξη από τον Γιάννη Τσολάκη στον ημιτελικό – Ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του

Διαβάστε περισσότερα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

όρους της πολιτικής προστασίας δεδομένων

document.querySelector(‘#checkterms’).addEventListener(‘change’, function(e){
if(e.target.checked){
document.querySelector(‘input[name=”subscribe”]’).disabled = false;
} else {
document.querySelector(‘input[name=”subscribe”]’).disabled = true;
}
}) ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Αργολίδα: Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του το «Amanzoe» για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη φωτιά

video
Ελλάδα

Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του το «Amanzoe»

Οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου παρέμειναν άθικτοι και πλήρως λειτουργικοί αναφέρει ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας – Σε εξωτερικούς χώρους οι ζημιές από τη φωτιά

Κένεντι: Τον σκότωσε ο πατέρας του Γούντι Χάρελσον – Θεωρία συνωμοσίας ή αλήθεια;
MUST READ

Κένεντι: Τον σκότωσε ο πατέρας του Γούντι Χάρελσον – Θεωρία συνωμοσίας ή αλήθεια;

Ελληνοτουρκικά: Η σταθερότητα στο Αιγαίο και η «ισορροπία τρόμου»
Πολιτική

Πώς παρενέβησαν οι Αμερικανοί για να «σβήσει η φωτιά» στο Αιγαίο

Η καταλυτική παρέμβαση των ΗΠΑ για αποκλιμάκωση της έντασης επί του πεδίου, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Το κλειδί για τη στήριξη Μπάιντεν στο τουρκικό αίτημα για τα F-16

«Καταστροφική για Ελλάδα -Τουρκία η σύγκρουση»
MUST READ

«Καταστροφική για Ελλάδα -Τουρκία η σύγκρουση»

Η άγνωστη Μάχη του Μαραθώνα – Εκεί που 600 Έλληνες κατατρόπωσαν 3.000 Οθωμανούς το 1824
Stories

Η άγνωστη Μάχη του Μαραθώνα – Εκεί που 600 Έλληνες κατατρόπωσαν 3.000 Οθωμανούς το 1824

Στο ίδιο σημείο όπου ο Μιλτιάδης το 490 π.Χ νίκησε τους Πέρσες, εκατοντάδες χρόνια μετά γράφτηκε άλλη μια νίκη των Ελλήνων

Σάλος στην Τουρκία με τον όρκο του Ιπποκράτη - Γιατί έκλεισαν τα φώτα σε φοιτητές
MUST READ

Σάλος στην Τουρκία με τον όρκο του Ιπποκράτη – Γιατί έκλεισαν τα φώτα σε φοιτητές

ΛΟΑΤΚΙ+: Οι χώρες στις οποίες είναι παράνομο να είσαι γκέι
LGBTQI+

O χάρτης με τις χώρες που είναι ακόμα παράνομο να είσαι γκέι

Σε κάποιες χώρες μάλιστα η ποινή για τους ομοφυλόφιλους (άνδρες ή γυναίκες) μπορεί να φτάσει μέχρι στον θάνατο.

Συγκλονίζει η σούπερ σταρ του WNBA: «Παρακαλώ μην με ξεχάσετε, μπορεί να μείνω εδώ για πάντα»
MUST READ

Συγκλονίζει η σούπερ σταρ του WNBA: «Παρακαλώ μην με ξεχάσετε, μπορεί να μείνω εδώ για πάντα»

Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε τα απαραίτητα και… τρέλανε κόσμο
Pink

Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε τα απαραίτητα και… τρέλανε κόσμο

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η influencer

‘The Grey Rock Method’: Η μέθοδος που νικά τους ναρκισσιστές
MUST READ

‘The Grey Rock Method’: Η μέθοδος που νικά τους ναρκισσιστές

Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της στη Ριτσώνα
Ελλάδα

Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της στη Ριτσώνα

Η Ντίνα Κώνστα άφησε πίσω σπουδαίο έργο

Formula 1: Τι είναι το Halo που έσωσε τον Ζου
MUST READ

Formula 1: Τι είναι το Halo που έσωσε τον Ζου

Πρόσφατα Άρθρα Ελλάδα

Ναρκωτικά: Κατάσχεση δύο κιλών κοκαΐνης με λογότυπο τον αριθμό «23»
Ελλάδα

Κατάσχεση 2 κιλών κοκαΐνης με λογότυπο τον αριθμό «23» – Πέμπτη φορά εντοπίζεται το ίδιο σήμα

Σε μία σύλληψη προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών

Φωτιά: Ρουμάνος πυροσβέστης επέστρεψε για διακοπές στην Εύβοια – Πέρυσι έσβηνε τις πυρκαγιές
Ελλάδα

Ρουμάνος πυροσβέστης επέστρεψε για διακοπές στην Εύβοια, όπου πέρυσι έσβηνε φωτιές

«Μπορεί να χάσαμε το δάσος μας, και αυτό μας πονάει, κερδίσαμε όμως έναν καλό φίλο. Και αυτό είναι ανεκτίμητο», λέει ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας

Φωτιά στον Πύργο Ηλείας: Σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις
Ελλάδα

Φωτιά στον Πύργο Ηλείας

Σε δασική έκταση η φωτιά στον Πύργο Ηλείας

Αργολίδα: Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του το «Amanzoe» για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη φωτιά

video
Ελλάδα

Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του το «Amanzoe»

Οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου παρέμειναν άθικτοι και πλήρως λειτουργικοί αναφέρει ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας – Σε εξωτερικούς χώρους οι ζημιές από τη φωτιά

Φωτιά στην Άμφισσα: Νύχτα αγωνίας και τρόμου – Μάχη για να σωθούν περιουσίες

MEGA
Ελλάδα

Ολονύχτια αγωνία για να σωθεί ο αρχαίος Ελαιώνας στην Αμφισσα

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για τους κατοίκους της Ιτέας, που έβλεπαν τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά τα σπίτια τους.

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα κυκλώματος απατεώνων – Εξαπατούν με τροχαία-«μαϊμού»
Ελλάδα

Πώς μία ηλικιωμένη ξέφυγε από τα δίχτυα κυκλώματος – «Αστυνομικός» της ζητούσε 180.000 ευρώ

Επικοινώνησε με την Αστυνομία και στήθηκε επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη, που οδήγησε στη σύλληψη ενός 35χρονου, βουλγαρικής καταγωγής.

Τουρκία: Συνεχίζει να προκαλεί με το Turkaegean – Νέο βίντεο

Video
Ελλάδα

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία με το Turkaegean – Βόρειο Αιγαίο όμως επιλέγουν οι τουρίστες

Μετά την κατοχύρωση του όρου Turkaegean, η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις με ένα βίντεο.

Πανελλαδικές 2022: Την Τετάρτη ανακοινώνονται οι βαθμοί των Ειδικών Μαθημάτων
Ελλάδα

Αύριο, Τετάρτη ανακοινώνονται οι βαθμοί των Ειδικών Μαθημάτων στις Πανελλαδικές

Μέσω sms μπορούν να μάθουν οι υποψήφιοι τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τροχαίο στην Κρήτη: Ο 23χρονος είχε «ξεγελάσει» τον χάρο ένα χρόνο πριν

MEGA
Ελλάδα

Τραγική ειρωνεία: Ο 23χρονος στην Κρήτη είχε «ξεγελάσει» τον χάρο ένα χρόνο πριν

Οι φίλοι του 23χρονου δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο Νίκος δεν υπάρχει πια

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό

MEGA
Ελλάδα

Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Πόρτο Γερμενό

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω άτομο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ανακρίνεται για εμπρησμό στο Πόρτο Γερμενό.

Upd: 5 Ιουλίου 2022, 20:54

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά: Ρουμάνος πυροσβέστης επέστρεψε για διακοπές στην Εύβοια – Πέρυσι έσβηνε τις πυρκαγιές
Ελλάδα

Φωτιά: Ρουμάνος πυροσβέστης επέστρεψε για διακοπές στην Εύβοια – Πέρυσι έσβηνε τις πυρκαγιές

Ερντογάν: Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ Ελλάδα – Ιταλίας
Κόσμος

Ερντογάν: Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ Ελλάδα – Ιταλίας

Αντιπροσωπεία του κατεχόμενου Δήμου Λύσης της Κύπρου επισκέφτηκε τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Αυτοδιοίκηση

Αντιπροσωπεία του κατεχόμενου Δήμου Λύσης της Κύπρου επισκέφτηκε τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
Οικονομία

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Τελείωσε το νικηφόρο σερί της Μακάμπι Χάιφα με φιλική ισοπαλία
Ποδόσφαιρο

Τελείωσε το νικηφόρο σερί της Μακάμπι Χάιφα με φιλική ισοπαλία

Εσύ ένας… boomer γιατί γράφεις για το φαινόμενο «Λεξ»;
Άποψη

Εσύ ένας… boomer γιατί γράφεις για το φαινόμενο «Λεξ»;

Polestar Vs mainstream αισθητικής
Αυτοκίνητο

Polestar Vs mainstream αισθητικής

Βρετανία: Δυνητικά θανατηφόρο υπερμικρόβιο εντοπίστηκε σε χοιρινό
Ειδήσεις

Βρετανία: Δυνητικά θανατηφόρο υπερμικρόβιο εντοπίστηκε σε χοιρινό

Η ιστορία του Γιόζεφ Πιλάτες –Εφηύρε τη γυμναστική «Πιλάτες» μέσα σε ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων
Stories

Η ιστορία του Γιόζεφ Πιλάτες –Εφηύρε τη γυμναστική «Πιλάτες» μέσα σε ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων

Τροχαίο στην Κρήτη: Ο 23χρονος είχε «ξεγελάσει» τον χάρο ένα χρόνο πριν
Ελλάδα

Τροχαίο στην Κρήτη: Ο 23χρονος είχε «ξεγελάσει» τον χάρο ένα χρόνο πριν

6+1 «κρυμμένες» γωνιές της Αθήνας που θα σας εντυπωσιάσουν
Planet Travel

6+1 «κρυμμένες» γωνιές της Αθήνας που θα σας εντυπωσιάσουν

«Υποστήριξα το σήριαλ σα να έκανα Σαίξπηρ»
Interviews

«Υποστήριξα το σήριαλ σα να έκανα Σαίξπηρ»

Μάχη του Κουρσκ: Η κρίσιμη αναμέτρηση, η καθοριστική ήττα
Stories

Μάχη του Κουρσκ: Η κρίσιμη αναμέτρηση, η καθοριστική ήττα

Γιατί οι λουόμενοι της Φλόριντα πέφτουν μέσα σε… τρύπες;
Viral

Γιατί οι λουόμενοι της Φλόριντα πέφτουν μέσα σε… τρύπες;

Ικαρία: Ο Αρμενιστής, το Γιαλισκάρι και η Μεσακτή
Ιδέες για ταξίδια

Ικαρία: Ο Αρμενιστής, το Γιαλισκάρι και η Μεσακτή

Στο «Βήμα της Κυριακής»: Το μυθιστόρημα: «Η Αίθουσα του Θρόνου»
Media

Στο «Βήμα της Κυριακής»: Το μυθιστόρημα: «Η Αίθουσα του Θρόνου»

Η Eurolife FFH εγκαινίασε παιδικό σταθμό στους Λειψούς
Τα Νέα της Αγοράς

Η Eurolife FFH εγκαινίασε παιδικό σταθμό στους Λειψούς

if( /Android/i.test(navigator.userAgent) ) {
document.getElementById(“textlink”).innerHTML = “

Το in.gr και στο κινητό σου! Κατέβασε το app για Android από το Play Store


}
else if ( /iPad|iPhone|iPod/i.test(navigator.userAgent) ) {
document.getElementById(“textlink”).innerHTML = “

Το in.gr και στο κινητό σου! Κατέβασε το app για iOS από το Apple Store

“;
}

latestbutton

function goBack() {
window.history.back();
}

Κοινοποίηση: Κοροναϊός: Ζαλίζει ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων – Πόσο χώρο θα δώσουμε στο 6ο κύμα;

const shareButton = document.querySelector(‘.share-button’);
const shareDialog = document.querySelector(‘.share-dialog’);
const closeButton = document.querySelector(‘.close-button’);

shareButton.addEventListener(‘click’, event => {
if (navigator.share) {
navigator.share({
title: ‘Κοροναϊός: Ζαλίζει ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων – Πόσο χώρο θα δώσουμε στο 6ο κύμα;’,
url: ‘https://www.in.gr/2022/07/05/greece/koronaios-zalizei-o-arithmos-ton-energon-krousmaton-poso-xoro-tha-dosoume-sto-6o-kyma/’
}).then(() => {
console.log(‘Sharedpost’);
})
.catch(console.error);
} else {
shareDialog.classList.add(‘is-open’);
}
});

closeButton.addEventListener(‘click’, event => {
shareDialog.classList.remove(‘is-open’);
}); $(document).ready(function() {
var myLazyLoad = new LazyLoad({
elements_selector: “.lazy”
});
});

(function($) {
var remove_iframe = setInterval(function() {
$.each($(‘#disqus_thread iframe’), function(arr,x) {
var src = $(x).attr(‘src’);
// if (src && src.match(/(ads-iframe)|(disqusads)/gi)) {
if (src && src.match(“//tempest.services.disqus.com/ads-iframe”)) {
$(x).remove();
}
});
}, 500);

setTimeout(function() {
clearInterval(remove_iframe);
}, 7000);
})(jQuery);

// //No scroll
// var main = function () {
// var menu = $(‘.site-header’)
// var bb = $(‘body’)
// $(document).scroll(function () {
// if ($(this).scrollTop() > 135 && $(window).width() > 767 || $(this).scrollTop() > 40 && $(window).width() 767 &&
($(“.main-nav”)
.addClass(“original”)
.clone()
.insertAfter(“.main-nav”)
.addClass(“cloned”)
.css(“position”, “fixed”)
.css(“top”, “0”)
.css(“background”, “#FFFFFF”)
.css(“margin-top”, “0”)
.css(“z-index”, “500”)
.removeClass(“original”)
.hide(),
(scrollIntervalID = setInterval(function () {
var i = $(“.original”).offset();
(orgElementTop = i.top),
$(window).scrollTop() >= orgElementTop
? ((orgElement = $(“.original”)),
(coordsOrgElement = orgElement.offset()),
(leftOrgElement = coordsOrgElement.left),
(widthOrgElement = orgElement.css(“width”)),
$(“.cloned”)
.css(“left”, leftOrgElement + “px”)
.css(“top”, 0)
.css(“width”, widthOrgElement)
.show(),
$(“.original”).css(“visibility”, “hidden”))
: ($(“.cloned”).hide(), $(“.original”).css(“visibility”, “visible”)),
(orgElementTop = (i.top, $(window).scrollTop() >= orgElementTop && e.hasClass(“adActive”) ? e.addClass(“adFixed”) : e.removeClass(“adFixed”)));
}, 10)));
});

// $(“#fxskinb”).click(function(e) {
// e.stopPropagation();
// $(“body”).toggleClass(“fxskin”);
// })
$(document).ready(function () {
$(“#punch”).click(function(e) {
e.stopPropagation();
$(“body”).toggleClass(“openmenu”);
});

$(“#search-m”).click(function(e) {
e.stopPropagation();
$(“body”).toggleClass(“opensearch”);
});

$(“#closem”).click(function(e) {
e.stopPropagation();
$(“body”).toggleClass(“openmenu”);
});
}); __tcfapi(“addEventListener”,2,(function(e,t){
if(t && (“useractioncomplete”===e.eventStatus||”tcloaded”===e.eventStatus)){
if(!e.purpose.consents[1])return;
var n=e.gdprApplies?1:0;
var metadata = {
gdpr: n,
gdpr_consent: e.tcString,
ccpa: null,
bp_id: “alterego”,
};
var config = {
name: “P&G”,
pixelUrl: “https://pandg.tapad.com/tag”
};
var tagger = Tapad.init(metadata, config);
var data = {
category: “greece”,
};
tagger.sync(data);
}
}))

var count_views = {“ajax_url”:”https://www.in.gr/wp-content/plugins/netway_views_counter/ajax.php”}; var dateobj = {“day”:[“u039au03c5u03c1u03b9u03b1u03bau03ae”,”u0394u03b5u03c5u03c4u03adu03c1u03b1″,”u03a4u03c1u03afu03c4u03b7″,”u03a4u03b5u03c4u03acu03c1u03c4u03b7″,”u03a0u03adu03bcu03c0u03c4u03b7″,”u03a0u03b1u03c1u03b1u03c3u03bau03b5u03c5u03ae”,”u03a3u03acu03b2u03b2u03b1u03c4u03bf”],”month”:{“1″:”u0399u03b1u03bdu03bfu03c5u03b1u03c1u03afu03bfu03c5″,”2″:”u03a6u03b5u03b2u03c1u03bfu03c5u03b1u03c1u03afu03bfu03c5″,”3″:”u039cu03b1u03c1u03c4u03afu03bfu03c5″,”4″:”u0391u03c0u03c1u03b9u03bbu03afu03bfu03c5″,”5″:”u039cu03b1u03cau03bfu03c5″,”6″:”u0399u03bfu03c5u03bdu03afu03bfu03c5″,”7″:”u0399u03bfu03c5u03bbu03afu03bfu03c5″,”8″:”u0391u03c5u03b3u03bfu03cdu03c3u03c4u03bfu03c5″,”9″:”u03a3u03b5u03c0u03c4u03b5u03bcu03b2u03c1u03afu03bfu03c5″,”10″:”u039fu03bau03c4u03c9u03b2u03c1u03afu03bfu03c5″,”11″:”u039du03bfu03b5u03bcu03b2u03c1u03afu03bfu03c5″,”12″:”u0394u03b5u03bau03b5u03bcu03b2u03c1u03afu03bfu03c5″},”curdate”:”20220705″};

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Συντακτική Ομάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr