14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Η εταιρεία Marks and Spencer αναζητά προσωπικό

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους εμπόρους λιανικών πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερα από 1.400 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά ρούχα και είδη σπιτιού, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που συνδυάζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και το χαρακτηριστικό βρετανικό στυλ. Στην Ελλάδα η Marks and Spencer λειτουργεί από το 1990, με 26 καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Έχουμε δομήσει την εταιρία μας βασισμένη στο πάθος για τελειότητα, σε μία ευέλικτη προσέγγιση σε ό,τι κάνουμε, βάζοντας τον πελάτη σε προτεραιότητα. Οι εξαιρετικές εμπειρίες μέσα στα καταστήματά μας ξεκινούν από τους πωλητές μας.

Αναζητούμε πωλητές/πωλήτριες μερικής απασχόλησης για τα καταστήματά μας

στο Γέρακα και τα Σπάτα

Σχετικά με το ρόλο

Η ικανότητά σου να ενθουσιάζεις τους πελάτες εξυπηρετώντας τους με αυτοπεποίθηση θα κάνει τη διαφορά. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται τη M&S. Θα βασίζονται στις συμβουλές σου για να τους βοηθήσεις να βρουν αυτό που είναι κατάλληλο για εκείνους. Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα προϊόντα και τις προσφορές μας, και να ακούς προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας. Με αυτό τον τρόπο, το ταλέντο σου στην επιλογή των σωστών προϊόντων και στη δημιουργία μίας εξαιρετικής αγοραστικής εμπειρίας θα φανεί. Αν συμμερίζεσαι τις κύριες συμπεριφορές της M&S – Όλα για τον Πελάτη, Μιλάω Ανοιχτά, Κάθε ευρώ μετράει, Παίρνω την Ευθύνη και Φροντίζω να Γίνει – θα ενταχθείς τέλεια στην ομάδα του καταστήματος.

Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας δυναμικής ομάδας στο χώρο της λιανικής, στείλε μας το βιογραφικό σου εδώ: https://careers.marksandspencergreece.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr