18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΔΕΔΔΗΕ: Από σήμερα έως 6 Ιουλίου οι αιτήσεις για 393 μόνιμες θέσεις εργασίας – Η Προκήρυξη

Άρχισαν σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό πρόσληψης 393 εργαζόμενων διαφόρων ειδικοτήτων, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου στον ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 68 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 47 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 278 θέσεις.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα λήξει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πώς κατανέμονται οι θέσεις εργασίας

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) 68 θέσεις

Οι ειδικότητες:

  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕ
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕ
  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ
  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) 47 θέσεις

Οι ειδικότητες:

  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ TΕ

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) 278 θέσεις

Οι ειδικότητες:

  •  ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕ.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην παρακάτω προκήρυξη και πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον ΔΕΔΔΗΕ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.deddie.gr). 

Κάθε υποψήφιος επιτρέπεται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και μέχρι του συνολικού αριθμού των θέσεων, μίας μόνο ειδικότητας απασχόλησης και μίας μόνο Κατηγορίας Εκπαίδευσης Προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Στην αίτησή του ο υποψήφιος υποβάλει με σειρά\ προτίμησης τις θέσεις για τις θέσεις στις οποίες επιθυμεί να προσληφθεί.

H υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση στην αίτηση θέσεων διαφορετικών Κατηγοριών Εκπαίδευσης προσωπικού ή ειδικοτήτων απασχόλησης, συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Όπως αναφέρει η προκήρυξη για όλες τις θέσεις ζητούνται και πρόσθετα προσόντα (Απαραίτητα ή και Επιθυμητά), τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Τα οριζόµενα ως απαραίτητα πρόσθετα προσόντα αν δεν τα έχουν οι υποψήφιοι, δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr