17.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καλοκαίρι Πολιτισμού, Μνήμης και Ψυχαγωγίας στον Δ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων και ενόψει καλοκαιριού, θα διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων, με συναυλίες, παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές.

24 ξεχωριστές βραδιές, χαράς, διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και συγκίνησης, στις οποίες είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμπολίτες μας.

Παράλληλα όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, καθ᾽ όλη την περίοδο του 2022 και με αφορμή το «Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού», σε συνεργασία με την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, τιμούμε με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις και με τον πρέποντα τρόπο, τις ρίζες, τις παραδόσεις και την σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά της προσφυγικής μας πόλης.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια με περιοριστικά μέτρα, προσπαθούμε φέτος με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας, συνεργαζόμενοι με φορείς, συλλόγους αλλά και εκλεκτούς συμπολίτες μας, να παρουσιάσουμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, υψηλής αισθητικής, χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Με θέατρο, θερινό κινηματογράφο, δημόσιες αναγνώσεις και συναυλίες προσδοκούμε να καταστήσουμε την όμορφη πόλη μας, την πόλη που μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε, κυνηγήσαμε τα όνειρά μας, την πόλη που αγαπάμε, πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής. Αναδεικνύουμε έτσι τους χώρους πολιτισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, αλλάζουμε την διάθεσή μας, στηρίζουμε τους ανθρώπους του πολιτισμού και την καλλιτεχνική δημιουργία». Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες και όλους και η είσοδος δωρεάν και ελεύθερη. Σας περιμένουμε!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr