17.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με πιάνει στο στόμα του ο κάθε πικραμένος – Χρησιμοποιεί ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου» – Οργή Γιάνναρου για την εμπλοκή του ονόματός του

Θόρυβος προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες, όταν ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως διοικητής γνωστού νοσοκομείου τού ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και, μάλιστα, να πληρώσει ο ίδιος την αμοιβή του.

Τότε, χρήστες των social media και ορισμένα μέσα ενημέρωσης είχαν φωτογραφίσει τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρο Γιάνναρο, ως τον άνθρωπο που προσέγγισε τον κ. Κούγια για να αναλάβει την 33χρονη.

Ο ίδιος, μιλώντας  το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star,  δεν έκρυψε την ενόχλησή του που ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να δεχθεί, όπως είπε, διασυρμό στα social media.

«Με πιάνει στο στόμα του ο κάθε πικραμένος και χρησιμοποιεί ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου στο Twitter. Αυτό νομίζω σταματά να είναι αστείο. Είναι μια ειδεχθής πράξη σε βάρος ενός πατέρας που δεν έχει σταματήσει να θρηνεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr