19.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Επίσκεψη του Βουλευτή Δυτ. Αττικής Γιώργου Τσίπρα στο Δημαρχείο Φυλής

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Φυλής, στα Άνω Λιόσια,πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.

Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος τον ενημέρωσε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου και την εξέλιξη των νέων έργων, όπως η Φοιτητούπολη, το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο και το πρόγραμμα ενεργειακής και υδρολογικής αυτοτέλειας του Δήμου Φυλής, με στόχο την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος στους δημότες.

Ο Βουλευτής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκατάστασης της Χωματερής και τη μετατροπή της σε Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο είχε πρωτοστατήσει ο ίδιος και είχε ενταχθεί, με εισήγησή του, για χρηματοδότηση, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), το 2019. Ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε ότι το έργο προχωράει, με τη βοήθεια της σημερινής Κυβέρνησης και ότι έχουν υπογραφεί, από τις 19 Οκτωβρίου 2021, οι σχετικές συμβάσεις με τους αναδόχους.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι υποδέχθηκε με χαρά τον Γιώργο Τσίπρα. “Οι Βουλευτές μας είναι οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή των Ελλήνων, όπου σε πολλές περιπτώσεις έχουν ψηφιστεί κρίσιμες διατάξεις για το Δήμο μας. Βρίσκονται στο πλευρό μας και μας στηρίζουν. Τους ενημερώνουμε για τα θέματα που αφορούν στο Δήμο μας, για να κάνουν ακόμα πιο αποδοτικά τη δουλειά τους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όλοι μαζί,  για το καλό των συνδημοτών μας”, πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr