21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Περιφ. Θεσσαλίας: Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο για άτομα με αναπηρίες στα Τρίκαλα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός πρότυπου θεραπευτικού κέντρου για άτομα με αναπηρίες στα Τρίκαλα. Ένα έργο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο για άτομα με αναπηρίες  χρηματοδοτεί και κατασκευάζει στα Τρίκαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός  υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου  «Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα Τρίκαλα»,  συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 3.000.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και οι υπηρεσίες του Δήμου συνέταξαν μια άρτια μελέτη χάρη στην οποία εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του πολύ μεγάλου έργου για τους ευπαθείς συμπολίτες μας με αναπηρία. Για μια ακόμη φορά, φορέας της Αυτοδιοίκησης, υλοποιεί μια μεγάλης κλίμακας παρέμβαση για τα άτομα με αναπηρία. Ένα θεραπευτικό κέντρο προφανώς υπερτοπικού χαρακτήρα που θα εξυπηρετεί άτομα από όλη την χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr