17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα που απευθύνεται στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής για τα : «Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και τις ευκαιρίες για τους ΟΤΑ A΄βαθμού».

Στόχος της Ημερίδας είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και προετοιμασία των Ο.Τ.Α., για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 στην πόλη της Αθήνας  και θα την παρακολουθήσουν αιρετά στελέχη της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχοι, αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι ΔΕΥΑ, κ.λπ.).

Τις εργασίες της Ημερίδας θα χαιρετίσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Μαραβέλιας, αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και Εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στις εργασίες της Ημερίδας θα παραβρεθεί επίσης και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Οι εργασίες της Ημερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά από τον σύνδεσμο :

https://youtu.be/FFioBZM5lDc

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας:

https://www.eetaa.gr/anakoinoseis/20220504_programma_hmeridas.pdf

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr