20 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πάτρα: Θρίλερ με την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα – Μπορεί να έγινε η προμήθειά της από το νοσοκομείο

Ακόμη ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η νέα εξέλιξη αφορά στη Τζωρτζίνα και την ουσία η οποία -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- τής χορηγήθηκε, δηλαδή την κεταμίνη, με τις Αρχές να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου να βρουν τη «διαδρομή» της.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ίσως ανατραπούν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς πλέον θα είναι ορατό το ενδεχόμενο η χορήγηση της φονικής ουσίας στην 33χρονη να έγινε από το περιβάλλον εντός του νοσοκομείου. Σημειώνεται πως η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνείται εξαρχής ότι προέβη η ίδια στη χορήγηση της κεταμίνης, πετώντας το μπαλάκι στους γιατρούς.

«Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη»

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star μετέδωσε πως η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης είναι καθαρά φαρμακευτική, δηλαδή δεν έχει παραφαρμακευτικά στοιχεία ή παρασυστατικά.

Όπως εξηγείται στο ρεπορτάζ του καναλιού, πρόκειται κεταμίνη που δεν είναι σε σκόνη στο παρεμπόριο, την οποία μετά μπορούν να τη μετατρέψουν σε υγρή μορφή- όπως αυτή που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα- και μάλιστα, σύμφωνα με πηγές στην εκπομπή, δύο είναι οι εκδοχές:

  • Είτε υπήρχε η καθαρή, φαρμακευτική κεταμίνη στην αγορά, άρα από κάπου θα έπρεπε να έχει δηλωθεί ότι έχει κλαπεί
  • Είτε έχει φτάσει στα χέρια κάποιου μέσα από τους χώρους του νοσοκομείου

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, διενεργήθηκε επανεξέταση της ποσότητας των ουσιών που βρέθηκαν στη Τζωρτζίνα. Ολες οι ουσίες ήταν εντός ορίων, εκτός από την κεταμίνη, η οποία χορηγήθηκε στη θανατηφόρα δόση των 6mg/ L.

Συνεπώς, αν η Ρούλα Πισπιρίγκου όντως χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της προκαλώντας τον θάνατό της, όπως κατηγορείται, τότε την προμηθεύτηκε μέσα από τους χώρους του νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr