18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα Σμύρνη: Πρώτη ανθοκομική έκθεση – Και μεγάλη συναυλία για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής στις 9/5

Στοn Δήμο της Νέας Σμύρνης εγκαινίασαν την 1η ανθοκομική έκθεση και σκοπεύουν να την καθιερώσουν καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Είναι γεγονός πως οι κάτοικοι της πόλης περίμεναν με χαρά μια ανθοκομική έκθεση στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της Νεας Σμύρνης γι’ αυτό και τον κατέκλυσαν συνδυάζοντας αναψυχή και αγορές φυτών και λουλουδιών.

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Πέτρος Κουκάς και οι υπάλληλοι της Γεωπονικής Υπηρεσίας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τόσο τους κατοίκους του Δήμου όσο και τους επισήμους που πλαισίωσαν τα εγκαίνια της έκθεσης το πρωί: τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη, τον Γ.Γ. του Δήμου μας Μιχάλη Χρηστάκη, τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων Αλέξανδρο Ζαβό και Οικονομικών Στάθη Κούπα.

Ο κ. Κουκάς δεσμεύτηκε για την καθιέρωση της έκθεσης τα επόμενα χρόνια και με χαρά ανακοίνωσε την έναρξη της δημιουργίας του θερμοκηπίου/φυτωrίου μέσα στο Άλσος με σκοπό την περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών της πόλης.

Το μεγαλύτερο όμως γεγονός της πόλης είναι αναμφίβολα η μεγάλη συναυλία ορόσημο για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής που ο Δήμος της Νέας Σμύρνης μαζί με τον Πολιτιστικό Οργανισμό οργανώνουν με κάθε λεπτομέρεια.

Η μεγάλη συναυλία θα γίνει στις 9 Μαΐου στις 9 το βράδυ στο γήπεδο του Πανιωνίου. Ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης καθώς ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν ετοιμάζουν ένα γεγονός αντάξιο της μνήμης για τα 100 χρόνια της Καταστροφής της Σμύρνης. Μάλιστα ο Δήμαρχος προσκαλεί προσωπικά τον κάθε πολίτη της χώρας να δώσει το παρόν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση μνήμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr