13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία συγκεντρώνουν οι Δήμοι – Πέμπτη 5/5

Οι Δήμοι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και την Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα.

Υπολογίζεται πως έχουν έρθει περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55 Χολαργός.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας (όπως, όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια) και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

Η ανακοίνωση του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00 στην Πλατεία Δημαρχείου.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας(όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια) και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν) .

Σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι δημότες και τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου και με αίσθημα κοινής ευθύνης και αλληλεγγύης, να προσφέρουν ότι επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, από τα ανωτέρω είδη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη 2132006740-42 καθώς και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας  2105575596.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Όλοι Μαζί στηρίζουμε ξανά τον άμαχο Ουκρανικό πληθυσμό συγκεντρώνοντας πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης και απαραίτητο υλικό το οποίο αφενός θα κατευθυνθεί στις εμπόλεμες περιοχές, αφετέρου θα διατεθεί στους 20 χιλιάδες, περίπου, Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν έρθει στη χώρα μας από την αρχή του πολέμου. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια που κάνουν δήμοι και φορείς της Αττικής και καλεί όσους Ηρακλειώτες θέλουν να καταθέσουν τη δική τους προσφορά να το κάνουν την Πέμπτη 5 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα μπροστά από το δημαρχείο της πόλης (είσοδος αίθριου επί της Μαρίνου Αντύπα).

Συγκεντρώνονται: κoυβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας και ρούχα, σε καλή κατάσταση. Επίσης φαρμακευτικό υλικό: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του Όλοι Μαζί Μπορούμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Η ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου μαζί με την Περιφέρεια Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης καλεί τις Περιστεριώτισσες και τους Περιστεριώτες να συμμετέχουν στην ανθρωπιστική δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, από τις10:00έως τις 18:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου (πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι».

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια) και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

Η ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί με τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης και την Περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα. Υπολογίζεται πως έχουν έρθει περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00 και ο χώρος συγκέντρωσης είναι το Δημάρχείο (Ελ. Βενιζέλου 15Α, Πεύκη, Κοινωνική Υπηρεσία, Ισόγειο).  Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr, για να βρείτε τον πλήρη κατάλογο των αναγκαίων ειδών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου

To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί με την Περιφέρεια Αττικής και 50 Δήμους της Αττικής, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα.

Υπολογίζεται πως έχουν έρθει περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00,

στο Δημαρχείο Δήμου Γαλατσίου, στην αίθουσα “Θάνος Κωτσόπουλος”

Δ/νση: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους ΤΚ 11146

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας (όπως, όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια) και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr