14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Τα εννιά επεισόδια σπασμών

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον φρικιαστικό θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με φερόμενη ως δράστη την ίδια της τη μάνα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα «μίλησε» και διαπιστώθηκε πως στο σώμα της χορηγούνταν ποσότητες κεταμίνης. Η εξέλιξη έφερε και την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί απέδειξαν πως στον οργανισμό του άτυχου παιδιού οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6,5 mg ανά αίματος.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς σε 1,5 ώρα, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα αυτός που το χορηγούσε στο παιδί το ήξερε.

Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς, σύμπτωμα που είχε η Τζωρτζίνα όπως είχε παραδεχτεί η ίδια της η μητέρα.

Τα εννιά συνολικά επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης. Αρα, δεν αποκλείεται να έγιναν εννιά απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης.

Στο σημείο αυτό, σημαντική ήταν η κατάθεση της νοσηλεύτριας, η οποία έκανε λόγο για μη αναμενόμενη συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας, όταν πήγε να ενημερώσει για το επεισόδιο της μικρής Τζωρτζίνας. Όπως φέρεται να είπε, ήταν υποτονική, έκανε αργές κινήσεις, νωχελικές, δεν παρέπεμπε δηλαδή σε συμπεριφορά μάνας που χάνει το παιδί της. Θεωρούσα ότι ήθελε να μας ζητήσει ένα σεντόνι για το παιδί καθώς ήταν ιδιαίτερα κινητικό, φέρεται να πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του MEGA

Στο μικροσκόπιο οι θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Σημειώνεται πως ,ετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι θάνατοι και των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα αν η κεταμίνη μπορεί να ανιχνευτεί στα άλλα δύο κορίτσια εκφράζοντας προς τους αξιωματικούς τις αμφιβολίες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr