19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία στον δήμο Σαρωνικού

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού υπό τον συντονισμό της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνης αιμοδοσίας του δήμου, Δήμητρας Ράπτη, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», στο δημαρχείο Σαρωνικού, στα Καλύβια, προσθέτοντας 35 επιπλέον φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του δήμου μας.

Οι συμπολίτες μας αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες για αίμα – ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και της πανδημίας λόγω του Covid-19, προσήλθαν εθελοντικά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην υπεύθυνη της αιμοδοσίας Δήμητρα Ράπτη, σε όλο το υγειονομικό προσωπικό για τη συμβολή του στην αιμοδοσία και κυρίως σε όλους τους συμπολίτες μας – εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι έδειξαν εμπράκτως για ακόμα μια φορά την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει προς τους εθελοντές αιμοδότες και η υπεύθυνη αιμοδοσίας, Δ. Ράπτη σημειώνοντας: «Ευχαριστούμε τους συνανθρώπους μας που έδωσαν αίμα κι έστειλαν μήνυμα ζωής μέσα στις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί όχι μόνο η υγειονομική κρίση αλλά και η πρόσφατη κακοκαιρία». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr