17.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία Γ. Πατούλη για τη Νέα Οδό: «Δεν έβγαλαν μηχανήματα – Φταίει που έκλεισε η Εθνική»

«Δεν βγήκαν έγκαιρα μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή των οχημάτων», είπε 

Σε μια καταγγελία για την ανάδοχο εταιρεία που διαχείριζεται τη Νέα Οδό,  προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με αφορμή το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, λέγοντας πρέπει να μπουν μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να μην κοπεί  η χώρα στη μέση.

«Το κομμάτι του δρόμου από το ύψος της Καλυφτάκη στη Μεταμόρφωση και πάνω είναι στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό. Δεν βγήκαν έγκαιρα μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από πολύ χαμηλά στην Εθνική και να μην είναι εφικτό να καθαρίζεται η αστική περιοχή», είπε μεταξύ άλλων στο Open ο Περιφερειάρχης.

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, προχώρησε σε ανάλογη καταγγελία: «Απευθύνω έκκληση προς τη Νέα Οδό να βάλει μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος καθώς υπάρχει σοβαρό μποτιλιάρισμα στον κόμβο του Κρυονερίου».

Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Οδό, επιχειρούν περίπου 30 μηχανήματα, αλλά η σφοδρότητα των φαινομένων είναι τέτοια ώστε δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν με αποτέλεσμα το χιόνι στρώνεται και πάλι στο οδόστρωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr