Την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Veikou Trail , το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, μετά και την απαραίτητη έγκριση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, από την Αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Οι εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και το κλείσιμο, είναι ενεργές και όσοι δρομείς επιθυμούν να λάβουν μέρος στη νέα ημερομηνία, μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής. Επισημαίνεται ότι οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ.

Όσοι δρομείς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη νέα ημερομηνία, θα λάβουν πίσω το αντίτιμο συμμετοχής. Θα πρέπει όμως απαραίτητα να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση, στο info@veikoutrail.gr , αποστέλλοντας τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς με το όνομα του δικαιούχου. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του δρομέα και τον αριθμό VT-…  της εγγραφής τους. Σε περίπτωση άλλης Τράπεζας, εκτός της συνεργαζόμενης, θα επιστρέφεται το ποσό της εγγραφής μείον της τραπεζικής προμήθειας.

Σημειώνεται ότι η ακύρωση της συμμετοχής είναι δυνατή μέχρι και το κλείσιμο των εγγραφών. Μετά το πέρας της ημερομηνίας και της ώρας που έχει ανακοινωθεί, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@veikoutrail.gr.

Επίσης, διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Γαλατσίου www.galatsi.gov.gr , της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

Προηγούμενο άρθροΟικονόμου για Φουρθιώτη: Ο Γεραπετρίτης απολαμβάνει τη στήριξη του πρωθυπουργού
Επόμενο άρθροΥπόθεση Novartis: Στο αρχείο οι δικογραφίες για Γεωργιάδη και Αβραμόπουλο