24.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ο δήμος Καρπενησίου στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021

Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2021 όπου φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τον Δήμο Καρπενησίου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Γκαρίλα, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ευδοξία Κονιαβίτη και η Δημοτική Σύμβουλος Παρασκευή Τσιτούρη όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν για θέματα ανάπτυξης του τουριστικού μας προϊόντος με επαγγελματίες του τουρισμού όπως tour operators θεματικού τουρισμού, travel consultants, δημοσιογράφους και travel bloggers.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις μας και να ταξιδέψουν μέσω της εικονικής πραγματικότητας στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών  Θόδωρος Σκυλακάκης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γεώργιος Διδασκάλου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ηλίας Μπουρμάς.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη φιλοξενία και προσθέτει: “Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για την ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος με μεθοδικότητα και συνεργασία, με όραμα και σχέδιο έτσι ώστε να διατηρήσουμε το Καρπενήσι και την ευρύτερη περιοχή στο νούμερο ένα τουριστικό προορισμό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr